Bel ons Offerte Mail ons

Overal toepasbaar

De Astral kleingoederenlift is de ideale oplossing voor transport van goederen van 50 tot 300 kg. De Astral is in veel verschillende situaties inzetbaar, mede doordat de lift volledig is aan te passen aan de werkzaamheden waar hij voor gebruikt wordt.

Toepassingsmogelijkheden zijn er bijvoorbeeld voor: horeca, banken, bibliotheken en winkels.

 

Horeca

In de horeca is het vaak nodig om de volledige tafel snel en warm te bedienen. Dat is nu mogelijk met behulp van de Astral kleingoederenlift. Om via de trap naar een andere etage te lopen met het warme eten is niet erg efficiënt, dus brengt de Astral het eten voor u binnen korte tijd op de juiste plek door slechts een enkele druk op de knop. U hoeft dus nooit meer met uw borden de trap op en af. Voor de horeca kunnen wij warmhoudlampen installeren, maar ook kan de lift voorzien worden van gescheiden compartimenten voor schoon en vuil servies, tussenbladen en cabineafsluiting.

 

Banken

Voor geldtransport of bijvoorbeeld stapels papierwerk brengt de Astral uitkomst. Wij hebben speciale schakelingen ontwikkeld die het mogelijk maken dat slechts geautoriseerde gebruikers de lift kunnen bedienen. De besturing kan zo worden uitgevoerd dat de lift wordt vergrendeld door middel van een contactslot. Ook is het mogelijk om de lift een specifieke parkeerpositie te geven waar de lift na elke rit naar terugkeert.

 

Bibliotheken

Een stapel boeken weegt niet niks. Om de hele dag met boeken heen en weer te sjouwen over verschillende verdiepingen is dan ook niet erg prettig en daarnaast ook nog eens erg slecht voor uw rug. Met behulp van de Astral hoeft u niet meer te sjouwen, want na het plaatsen van een stapel boeken in de lift hoeft alleen nog maar de startknop ingedrukt te worden. De lift doet het sjouwwerk voor u.

 

Winkels

In winkels met verschillende verdiepingen of met een magazijn op een andere verdieping is het geen doen om de hele dag op en neer te moeten lopen tussen de verschillende verdiepingen. Ook hier biedt de Astral uitkomst. Naast bovenstaande voorbeelden zijn er nog tal van situaties waar de Astral kleingoederenlift uitkomst kan bieden. U bespaart niet alleen een hoop tijd, maar ook minimaliseert u het risico op ongelukken die zich voor kunnen doen tijdens het traplopen.

 

Zeer flexibel

De Astral is in heel veel maatvoeringen leverbaar. Daarnaast kan de liftcabine worden uitgevoerd met aan 1, 2 of 3 zijden deuren, uitgevoerd als handbediende draaideuren of schuifluiken. De cabine en deuren kunnen worden geleverd in gegalvaniseerd plaatstaal of roestvast-staal (AISI 304). De bediening geschiedt door middel van drukknoppen naast elke schachttoegang met “lift in gebruik” en “lift voor”indicatie. De bouwkundige kosten blijven beperkt doordat elke lift wordt opgesteld in een door ons meegeleverd zelfdragend stalen schachtframe, dat door derden dient te worden afgedicht. Voor speciale wensen bieden wij graag een oplossing en vragen u dan ook om contact met ons op te nemen.

 

Technisch

De lift wordt aangedreven door een liftmachine boven in de schacht compleet met motor, rem en tractieschijf. De lift voldoet aan de Machinerichtlijn 2006/42/EC en wordt geleverd met een CE markering.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved