Bel ons Offerte Mail ons

Een liftbedrijf dat opgericht is door enthousiaste en ervaren lifttechnici met een heldere en concrete kijk op serviceverlening.

 

15 jaar later kunnen we eraan toevoegen dat we ondertussen ook het grootste Nederlandse liftenbedrijf zijn en erg trots op het succes van de afgelopen jaren. 15 jaar en verschillende locaties verder zijn we gegroeid naar het mooie pand waar we nu gevestigd zijn. Van 5 medewerkers naar 75 vakmensen die hebben meegewerkt aan het succes van Astralift. Met een eigen liftfabriek, design en onderhoud- & service-afdelingen zijn we in staat om alle facetten op het gebied van verticale transport te verzorgen. Tijdens de oprichting van Astralift was onze keuze helder: we willen een onafhankelijk liftbedrijf zijn waar service, kwaliteit en kennis voorop staan. Dit is de juiste keuze geweest en is nog steeds één van onze USP’s.

 

Onze specialisatie gaat van het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

 

Astralift is nog altijd bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten. Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift: Van nieuwbouw tot preventief en correctief onderhoud, van reparatie tot modernisering en vervolgens naar vervanging van de gehele liftinstallatie.

 

Wij willen alle klanten en leveranciers bedanken voor de samenwerking en zullen de kwaliteit en serviceverlening blijven leveren, met de persoonlijke benadering zoals u die gewend bent van Astralift.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved