Bel ons Offerte Mail ons

Astralift levert verschillende autolift-concepten. Maar Astralift doet meer dan alleen het wegzetten van liftsystemen. Wij adviseren ook over autoliftsystemen en passen zo nodig in de eigen productieafdeling de liftinstallatie compleet aan aan de wensen van de gebruiker.

 

Oplossingen

Astralift levert verschillende autoliftconcepten. Maar Astralift doet meer dan alleen het plaatsen van liftsystemen. Wij adviseren ook over autoliftsystemen en passen zo nodig in onze eigen productieafdeling de liftinstallatie compleet aan aan de wensen van de gebruiker. Wij werken dagelijks aan het innoveren van onze liften, onze autoliften zijn dan ook voorzien van de nieuwste technieken en veiligheden. Doordat een aantal van onze liften gecombineerde specificaties hebben is het voor ons mogelijk om de technieken betreffende beveiliging, signalering en besturing op verschillende liften toe te passen.

 

 

Door die technieken op meerdere plaatsen toe te passen ontstaat een product dat gekenmerkt wordt door professionaliteit en kwaliteit, waarbij niet voorbij wordt gegaan aan veiligheid. De autoliften die wij aanbieden zijn de Maxum, Quattro en de Newton. Deze liften onderscheiden zich door gebruikssnelheid, inbouwmaten en gebruikerscomfort. De liften worden doorgaans gebruikt in parkeergarages, en showrooms. Iedere lift heeft zijn eigen specificaties waar wij u nader over kunnen informeren.

 

Maxum autolift

Astralift heeft ingespeeld op de voortdurend terugkerende vraag naar liften voor vervoer van zware lasten, zoals complete auto’s voor bijv. parkeerkelders of zware lasten op pallets, maar ook voor andere toepassingen. Hieruit is de Maxum autolift voortgekomen, een hydraulische lift voor volumineuze zware transporten.

Specificaties

  • In veel maatvoeringen leverbaar
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Uitzonderlijke afmetingen mogelijk

De lift wordt toegepast als

  • Autolift voor parkeergarages
  • Grote goederenlift in logistieke trajecten
  • Goederenlift in magazijnen
Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved