Bel ons Offerte Mail ons

Bent u als architect, projectontwikkelaar, aannemer, VVE-beheerder of woningcorporatie op zoek naar in een bestek vastgelegde informatie en documentatie over de speciale en originele liftoplossingen van Astralift? Maak dan gebruik van onze bestekservice. Diverse liftenbestekken die geënt zijn op de STABU-systematiek zijn al op onze website te lezen en te downloaden. Met onze vakkundige bestekservice leveren wij altijd een maatoplossing in bestekvorm aan voor liftinstallaties in nieuw te ontwikkelen woon-, winkel-, kantoor- en bedrijfsgebouwen.

 

Bestekken op maat van liftinstallaties met originele en designvolle ontwerpen

Astralift richt zich als merkonafhankelijke liftfirma op het ontwerpen, fabriceren, leveren, installeren en onderhouden van vele soorten liftinstallaties. Van personenliften, mindervalidenliften en lagesnelheidsliften tot goederenliften, autoliften en schaarheftafels. Niet het liftmodel staat daarbij centraal, maar de beste liftoplossing voor het gebouw of de buitenlocatie. De lift wordt custom design and build naar de situatie ter plaatse en naar de gewenste uitstraling. U wordt via onze bestekservice voorzien van een uitgebreide bestektekst op maat, tekeningen en detailinformatie.

 

Astralift onderscheidt zich in een markt van veelal gestandaardiseerde liften met het leveren, monteren en onderhouden van liftinstallaties op maat. Uw wensen en eisen staan centraal, niet het type lift. Wij customizen de lift naar uw gebruiks- en omgevingssituatie, waarbij we altijd streven naar de beste oplossing. Onze bestekservice biedt maximale ondersteuning om een op de projectsituatie afgestemde liftoplossing samen te stellen.

 

Bestekservice tilt ieder liftproject naar een hoger niveau

Astralift heeft als grootste zelfstandige liftenfirma van Nederland een eigen design- en ontwikkelcentrum, waar slimme liftoplossingen worden bedacht voor een plezierig, veilig en eenvoudig gebruik in de woon- of werkomgeving. Onze bestekservice helpt architecten en bestekschrijvers om snel tot de juiste bestekomschrijving van de bijzondere liftoplossing te komen. De bestekken van Astralift tillen elk liftproject naar een hoger niveau en zorgen voor een efficiënte, kostenbesparende liftrealisatie. Going up! Together.

 

De bestekservice van Astralift omvat gedetailleerde informatie over de bouwwerkzaamheden, het materiaalgebruik, de maatvoeringen en aansluitingen, de juridische bepalingen, de technische uitvoeringsvoorwaarden en onderhoudsvoorschriften, inclusief een bedieningsvoorschrift en een gebruikershandboek voor de liftinstallatie conform de Machinerichtlijn. Het hefvermogen, de hefsnelheid, de hefhoogte, het aantal stopplaatsen en het aantal schachttoegangen van de lift worden onder meer specifiek benoemd. Het stelt u bij allerhande nieuwbouwprojecten in staat om het liftontwerp in te passen in het programma van eisen en onderbouwde keuzes te maken.

 

Wilt u meer informatie over de bestekservice van Astralift bij nieuwbouw?

Zoekt u naar gedetailleerde informatie of een bestek voor een speciale liftoplossing? U kunt meer informatie krijgen over de bestekservice van Astralift bij nieuwbouw door ons op te bellen (079 – 33 00 691) of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved