Bel ons Offerte Mail ons

Heeft u een buitenlift nodig om binnen ruimte te besparen of heeft u in uw woongebouw of bedrijfsgebouw helemaal geen ruimte voor een lift? Astralift biedt vele liftoplossingen voor buiten. U realiseert hiermee een optimale toegankelijkheid, zonder oppervlakteverlies in uw gebouw. Een lift voor buiten komt ook van pas bij allerhande productiewerkzaamheden. Astralift ontwerpt en levert originele personenliften, goederenliften, autoliften, mindervalidenliften, lagesnelheidsliften en schaarheftafels die als buitenopstelling kunnen worden geplaatst.

 

Een buitenlift gemodelleerd naar de omgevingssituatie en het gebruiksniveau

Astralift maakt, monteert en onderhoudt als grootste zelfstandig liftenbedrijf van Nederland liften op maat, waarbij uw eisen en wensen centraal staan. Het ontwerp en de uitstraling van de lift worden gemodelleerd naar de omgevingssituatie en het gebruiksniveau. De buitenliften zijn meestal gemakkelijk en snel te plaatsen, zonder grote bouwkundige aanpassingen voor een liftput, dakopbouw, hijsvoorziening of machinekamer. De buitenliften zijn weersbestendig en blijven ook onder koude omstandigheden goed functioneren. Astralift kan onder meer een buitenlift met een ondoorzichtige cabine en schacht of met een transparante en designvolle glazen uitvoering leveren en installeren. Een stalen liftschacht met glas is een visitekaartje voor uw woongebouw of bedrijfspand.

 

Een buitenlift is op vele plaatsen realiseerbaar. Aan de buitenmuur of gevel van een woning, appartementencomplex, winkelpand, hotel, kantoorcomplex of bedrijfsruimte. Op een treinstation, in een parkeergarage of in een voetbalstadion. Astralift maakt ze custom design and build, met het gewenste hefvermogen, hefsnelheid, hefhoogte, aantal stopplaatsen en aantal schachttoegangen. Van eenvoudige liften tot luxere liften met een aantrekkelijk design die plezierig en veilig in gebruik zijn.

 

Een buitenlift voor particulieren, bedrijven en instellingen

Astralift levert buitenliften aan particulieren, bedrijven en instellingen. Buitenliften voor personen en goederen, waarbij alleen een buitenmuur of gevel nodig is om de lift aan te bevestigen, een vlakke vloer en een stroomaansluiting. Er is dan geen lange oploophelling nodig. Astralift is ook gespecialiseerd in autoliften voor buitengebruik in parkeergarages, binnenplaatsen en parkeerplaatsen. Er is hier ook geen dure en ruimtevretende hellingbaan noodzakelijk.

 

Astralift geeft tot 5 jaar garantie op nieuwe buitenliften, in geval het onderhoud ook bij ons wordt ondergebracht. Wij zijn merkonafhankelijk, we doen zaken met kwalitatief uitstekende leveranciers en we werken met vrij op de markt verkrijgbare componenten en onderdelen. Dit biedt u vele voordelen. U bent niet afhankelijk van één merk of fabrikant én u heeft tijdens de gehele levenscyclus van de lift veel minder onderhouds- en vervangingskosten. Astralift is de goedkoopste in de branche qua total cost of ownership. Alle reden voor Going up! Together.

 

Een buitenlift is een praktische mobiliteitsoplossing. Laat u informeren door de behulpzame specialisten van Astralift over de mogelijkheden van een buitenlift. U kunt telefonisch contact opnemen (079 – 33 00 690) of uw vragen via het contactformulier op onze website stellen. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved