Bel ons Offerte Mail ons

De goederenlift is een lift die speciaal ontwikkeld is voor het vervoeren van goederen. De goederen kunnen zowel als stukgoed als op pallets worden vervoerd. De goederenlift wordt op maat geproduceerd en is daarom in vele afmetingen leverbaar. Een hefvermogen vanaf 500 kg oplopend tot 2.000 kg behoort tot de mogelijkheden. De maatvoering van de cabine is aan het hefvermogen gerelateerd en wordt naar wens geproduceerd.

 

Persoonsbegeleiding

Er is ook een type leverbaar waarbij een persoon de goederen kan begeleiden in de cabine. Hierbij wordt in de cabine een bedieningstableau aangebracht. Ook is dit type uitgerust met een plafond met verlichting.

 

Zelfdragende stalen schacht

De goederenlift wordt geleverd in een gegalvaniseerd zelfdragend schachtframe, dat geleverd wordt compleet bekleed met staalplaat. Hierdoor zijn er geen dragende wanden nodig en worden dus de bouwkundige kosten geminimaliseerd. Ook is het hierdoor mogelijk om de lift buiten te plaatsen. Het geheel is van een zeer hoog kwaliteitsniveau.

 

Geschikt voor stevig dagelijks gebruik

Door gebruikmaking van kwalitatief zeer hoogwaardige producten is een zeer betrouwbaar en onderhoudsarm product ontstaan, zodat een lange levensduur gegarandeerd is. De lift is bestemd voor toepassing in een omgeving waar gewerkt wordt. Het systeem is daarom dermate stevig gemaakt dat het geen hinder ondervindt van stevig gebruik. Een paar honderd ritten per dag is dan ook totaal geen probleem.

 

Schachttableau

Bij elke toegang is een softtouch haal- en zendknop met LED signaalverlichting in de kleuren rood (ingebruik) en groen (vrij) aangebracht. De lift is uitgevoerd met overnamebesturing, dus u hoeft de knop niet ingedrukt te houden tijdens de rit. Met dit tableau kan ook de deur worden ontgrendeld indien de lift op de stopplaats is.

 

De deuren

De deuren zijn zeer stabiele plaatstalen deuren met robuuste scharnieren en een solide handgreep. De deuren zijn standaard 60 minuten brandwerend uitgevoerd volgens de Duitse norm DIN 18090.

 

Afwerking

De deuren en de schacht zijn in vele RAL-kleuren leverbaar. Bovendien is het ontwerp een fraai staaltje van industrieel design dat, zeker op plaatsen waar het oog wat wil, een goed figuur zal slaan.

 

Aandrijving

De aandrijving is een geheel gesloten onderhoudsarme motorreductor die d.m.v. een gecombineerde as en twee tandwielen de liftcabine door 2 kettingen op en neer beweegt. De besturing is ondergebracht in een gesloten kast die naast de aandrijving wordt gemonteerd. Indien de machine niet vanaf de vloer te bereiken is leveren wij als optie een extra werkvloer mee om de machine en de besturing te bereiken. Door zijn solide ophanging met centrale as en kettingen heeft deze goederenlift geen stopverschillen. Dit heeft grote voordelen met laden en lossen van goederen.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved