Bel ons Offerte Mail ons

Woningcorporaties, woningbouwverenigingen en VvE’s moeten doorgaans allerlei liftinstallaties in woongebouwen en appartementencomplexen nieuw aanschaffen, vervangen en/of onderhouden. Dit brengt meestal hoge kosten met zich mee. Astralift speelt hierop in met de ontwikkeling van een originele en functionele corporatie lift. Deze innovatieve liftinstallatie wordt op maat gemaakt, is van hoge kwaliteit en is samengesteld uit componenten en onderdelen die vrij op de markt verkrijgbaar zijn. Hierdoor is de corporatie lift op termijn veel goedkoper dan een standaardlift. Bovendien is deze lift veel minder storingsgevoelig. Going up! Together en profiteer van onze turn-key oplossingen.

Betrouwbaar

Innovatief

Gecertificeerd

Een corporatielift biedt vele voordelen ten opzichte van een standaardlift

 

  • Turn-key oplossing, van conceptfase tot oplevering
  • Lagere total cost of ownership dan een standaardlift
  • Hoger kwaliteitsniveau en langere technische levensduur van de diverse componenten
  • Minder storingen en defecten
  • Maximaal inzicht in de (lagere) onderhoudskosten en noodzakelijke vervangingen op termijn
  • Hogere tevredenheid onder de gebruikers
  • Niet meer afhankelijk van een specifiek merk of bepaalde leverancier
  • Alle componenten zijn vrij uitwisselbaar bij reparaties, vervangingen of moderniseringen
  • Grotere keuzevrijheid bij de samenstelling van de lift en vrij programmeerbaar

 

Een speciaal door het merkonafhankelijke Astralift ontworpen corporatie lift biedt u vele voordelen ten opzichte van een gestandaardiseerde lift. U bent niet gebonden aan een specifiek merk of fabrikant bij noodzakelijk onderhoud en vervangingen. Dit betaalt zich terug gedurende de levenscyclus van de corporatie lift. De total cost of ownership over 25 jaar is een stuk lager dan bij concurrerende liftbedrijven met een iets lagere aanschafprijs. Astralift is als grootste zelfstandige liftenbedrijf van Nederland echter de goedkoopste in de branche op het vlak van de totale aanschaf-, gebruiks-, onderhouds- en vervangingskosten. De levenscyclusbenadering van liftinstallatie betaalt zich terug.

Met een corporatie lift bent u verzekerd van een naadloos passende, veilige en gebruiksvriendelijke lift met een stijlvolle uitstraling. De corporatieliften maken al uw woongebouwen optimaal toegankelijk, tegen lagere kosten. Astralift geeft tot 5 jaar garantie op de lift als u ook het onderhoud bij ons onderbrengt. Deze persoonlijke, plezierige relatie betaalt zich terug. Astralift is niet gelieerd aan een grote investeerder of merkenfirma, heeft een eigen afdeling Design & Ontwikkeling en maakt gebruik van vrij op de markt verkrijgbare componenten en onderdelen. Het voordeel kunnen wij u in een meerjarenbegroting en meerjarenonderhoudsplan duidelijk maken.

 

Een corporatie lift is geschikt voor nieuwbouw en voor vervanging van uw huidige installatie. Astralift maakt onder meer gebruik van A-merken besturing als Lisa, Kollmorgen en Boehnke + Partner, A-merken aandrijvingen van Ziehl-Abegg, Bucher, frequentieregelaars van Zetadyn en drukknoppen van Scheaffer. Met de uit verschillende merken samengestelde corporatie lift bent u als eigenaar of eindgebruiker over de gehele levensduur van de lift vele malen goedkoper uit.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved