Bel ons Offerte Mail ons

Stelt u als bedrijf, instelling of particulier hoge eisen aan de omgeving waarin u werkt, woont, verblijft of gasten ontvangt? En heeft u daarbij behoefte aan een originele lift met een mooie uitstraling? Astralift ontwerpt, levert. Installeert en onderhoudt design liften en zelfdragende stalen of glazen liftschachten op maat naar elke wens en situatie. Liften die niet alleen functioneel, veilig en comfortabel zijn, maar er ook nog eens prachtig uitzien. Astralift is u als grootste zelfstandige liftenbedrijf van Nederland behulpzaam met een custom design and build design lift die een eyecatcher in elk gebouw is.

 

Een innovatieve design lift met vele functionaliteiten

Astralift heeft een eigen Design Centre, een innovatief platform waar in samenwerking met een aantal partners creatieve ideeën worden uitgewerkt en nieuwe technieken en producten in liftbouw vorm krijgen. Ons designcenter is op de hoogte van de laatste trends en stijlen in de binnenhuisarchitectuur. Er worden liften ontwikkeld met de nieuwste snufjes en een moderne, stijlvolle uitstraling. Astralift stelt als merkonafhankelijk liftenbedrijf een veilige, comfortabele en gebruiksvriendelijke designlift naar uw wensen samen, naadloos passend bij uw interieur.

 

De look van de lift wordt helemaal afgestemd op de directe omgeving, of er nu glas, hout, roestvrij staal, leer, kunststof of neutraal behang domineert. U kunt kiezen voor zakelijk, klassiek, abstract of retro, maar ook voor modern, trendy, stoer of chic. Net wat bij u past. Astralift heeft al vele verschillende design liften mogen plaatsen in woningen, winkels, hotels en kantoren. Eigentijdse liften die overal een meerwaarde zijn en een blijvende indruk achterlaten op de liftgebruikers. Vooral de ontwerpen met zelfdragende stalen of glazen schacht en glazen cabine geven een designvolle uitstraling.

 

Een custom design and build design lift met lagere onderhoudskosten

Astralift is niet verbonden aan een grote investeerder of specifieke merkenfabrikant. Wij customizen de design lift op maat met vrij op de markt verkrijgbare en vrij uitwisselbare componenten en onderdelen. U bent hierdoor flexibel in uw liftkeuze en u kunt uw designlift een geheel eigen, uniek uiterlijk en uitstraling geven. Wij componeren niet alleen een onderscheidende design lift, maar wij kunnen u ook gedurende de gehele levenscyclus van de lift ontzorgen met een nauwkeurige meerjarenbegroting en onderhoudsplanning. Dit betaalt zich terug! Astralift kan aantonen dat het qua total cost of ownerschip over 25 tot 30 jaar de goedkoopste in de branche is. Going up! Together.

 

Wat zijn de voordelen van een moderne design lift van Astralift?

  • Een prachtige, chique uitstraling van de lift, die extra cachet geeft aan de ruimte
  • Maatwerk, naar eigen wens samen te stellen en te stijlen
  • Geschikt voor vrijwel elk interieur en elke locatie
  • Meestal geen grote bouwkundige aanpassingen noodzakelijk
  • Comfortabel, veilig, gebruiksvriendelijk en minder storingsgevoelig
  • Energiezuinig en geluidsarm
  • Waardevermeerdering van uw woning, winkel, kantoor- of bedrijfsgebouw

 

Wilt u een nieuwe design lift in uw gebouw? Of overweegt u een bestaande lift te vervangen door een design lift? Neem dan contact op met Astralift., hetzij telefonisch (079 – 33 00 690) dan wel door gebruik te maken van het contactformulier op onze website. Wie in een gebouw met een design lift binnenkomt, kan er niet omheen!

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved