Bel Contact Mail
SERVICE & ONDERHOUD

EENVOUDIGE SERVICE OVEREENKOMST

Een lift is een uitkomst in een kantoor, flat, appartementencomplex, hotel of winkelcentrum, maar deze moet wel altijd werken. Een liftinstallatie wordt een bron van ergernis en frustratie voor VvE’s, VvE-kantoren, woningbouwverenigingen, bedrijven en vastgoedeigenaren bij uitval en hoge (reparatie)kosten. Dit is te voorkomen met het afsluiten van een eenvoudige serviceovereenkomst bij Astralift. Wij zorgen er met preventief onderhoud voor dat de lift goed blijft functioneren. Bovendien zijn onze verspreid door het land woonachtige servicemonteurs 24 uur per dag bereikbaar voor storingen. Het probleem wordt snel verholpen. U wordt met een serviceovereenkomst volledig ontzorgd én je bespaart veel geld.

BETROUWBAAR

24/7 BEREIKBAAR VOOR STORINGEN

KWALITEIT

PREVENTIEF ONDERHOUD AAN UW LIFTINSTALLATIE

SNELLE SERVICE

ASSISTENTIE BIJ LIFTKEURINGEN

SERVICE & ONDERHOUD

Bespaar fors op dure reparatie- en vervangingskosten

Een stilstaande lift komt nooit gelegen. Het leidt tot klachten bij de gebruikers en tot onvoorziene kosten van reparatie of vervanging van componenten. Astralift heeft als grootste zelfstandige liftenbedrijf van Nederland verschillende serviceovereenkomsten, waarvan het eenvoudige onderhoudscontract de voordeligste is. De liftinstallatie wordt gegarandeerd goed onderhouden. Het risico op een stilstaande lift wordt geminimaliseerd. U kunt bij een eenvoudige serviceovereenkomst rekenen op:

 

  • Persoonlijke aandacht en deskundig advies
  • Wijdverbreid netwerk van vakbekwame servicemonteurs
  • Preventief onderhoud van de liftinstallatie
  • 24-uursstoringsdienst staat met team van specialisten altijd voor je klaar
  • Beschikbare garantie
  • Inclusief smeermiddelen en klein materiaal
  • Afgesproken responstijden
Offerte aanvragen

Eenvoudige serviceovereenkomst betaalt zich ruim terug

Een eenvoudige serviceovereenkomst voor de liftinstallatie geeft rust en is goed voor de portemonnee. U houdt geld in uw zak dat niet aan dure reparatie- of vervangingskosten hoeft te worden besteed. Preventie betaalt zich ruim terug. Astralift heeft als merkonafhankelijke specialist de expertise en ervaring met alle voorkomende werkzaamheden aan alle soorten liften. Wij kunnen snel handelen, want wij hebben standaard een grote voorraad onderdelen en componenten in ons magazijn.

 

Heeft u elders een duur onderhoudscontract? Astralift houdt uw liftinstallatie veilig en in goede staat, zonder te veel te betalen. Laat u informeren over de voordelen van een eenvoudige serviceovereenkomst, of een van onze andere onderhoudscontracten met hogere dekking. Wij adviseren u deskundig, eerlijk en op maat. Neem contact op. Het is een eerste, grote stap op weg naar vakkundig en voordelig liftbeheer.

CONTACT

HULP NODIG BIJ JE KEUZE?

In de basis is elke overeenkomst ingericht om uw installatie goed en veilig te onderhouden. Wilt u een hogere dekking van de serviceovereenkomst, dan is wellicht een prestatie overeenkomst een optie. Laat het ons gerust weten als wij u kunnen helpen met het maken van een keuze.