Bel ons Offerte Mail ons

Vele toepassingen

De Giant goederenlift is een lift die speciaal ontwikkeld is voor het vervoeren speciale goederen met speciaal formaat of veel hefvermogen. Allerlei soorten goederen kunnen worden vervoert, van standaard pallets of winkelwagens of groot formaat schilderijen, etc De Giant goederenlift wordt op maat geproduceerd en is daarom in vele afmetingen leverbaar. Een hefvermogen vanaf 1000 kg oplopend tot 5.000 kg behoort tot de mogelijkheden. De maatvoering van de cabine is aan het hefvermogen gerelateerd en wordt naar wens geproduceerd.

 

Standaard met persoonsbegeleiding

Standaard wordt de Giant geleverd met personenbegeleiding waarbij een persoon de goederen kan begeleiden in de cabine. Hierbij wordt in de cabine een bedieningstableau aangebracht en is de cabine uitgerust met een plafond met verlichting.

 

Zelfdragende stalen schacht

De Giant goederenlift kan optioneel worden geleverd met een zelfdragende stalen schachtframe, dat geleverd wordt compleet bekleed met staalplaat. Hierbij zijn zeer veel keuzes in afwerking, zelfs mogelijk met bijvoorbeeld een glazen schacht. Hierdoor zijn er geen dragende wanden nodig en worden dus de bouwkundige kosten geminimaliseerd. Ook is het mogelijk om de lift buiten te plaatsen. Het geheel is van een zeer hoog kwaliteitsniveau.

 

Geschikt voor stevig dagelijks gebruik

Door gebruikmaking van kwalitatief zeer hoogwaardige producten is een zeer betrouwbaar en onderhoudsarm product ontstaan, zodat een lange levensduur gegarandeerd is. De lift is bestemd voor toepassing in een omgeving waar gewerkt wordt. Het systeem is daarom dermate stevig gemaakt dat het geen hinder ondervindt van stevig gebruik. Een paar honderd ritten per dag is dan ook totaal geen probleem.

 

De deuren

De deuren zijn zeer stabiele plaatstalen deuren met robuuste scharnieren en een solide handgreep. De deuren en de schacht zijn in vele RAL-kleuren leverbaar. Bovendien is het ontwerp een fraai staaltje van industrieel design dat, zeker op plaatsen waar het oog wat wil, een goed figuur zal slaan.

 

Aandrijving

De Giant wordt hydraulisch aangedreven d.m.v. 2 cilinders links en rechts van de cabine, door de centrale ophanging (in tegenstelling tot bijvoorbeeld rugzakophanging) en speciale constructie van ons cabineframe is lift zeer stabiel. Dit heeft grote voordelen met laden en lossen van goederen. Het door Astralift speciaal ontwikkelde cabine en cabineframe is het mogelijk om slechts met een zeer geringe putdiepte de lift te plaatsen. De besturing is ondergebracht in een gesloten kast die samen met de hydraulische pompunit wordt gemonteerd direct tegen de schacht.

 

Speciale uitvoeringen

De Giant is in vele uitvoeringen leverbaar, zo levert Astralift uitvoeringen van de Giant met een volledig RVS schacht en RVS lift voor de voedingsindustrie en wordt ook de Giant met speciale afmetingen geproduceerd voor o.a. kunst en schilderijen. Juist wanneer u iets bijzonders, groot of zwaar met bijzondere afmetingen regelmatig naar een andere verdieping wilt vervoeren is de Giant de ideale oplossing, doordat de Giant aan uw specifieke eisen kan worden ontworpen.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved