Bel ons Offerte Mail ons

De aanschaf van een liftinstallatie vraagt een flinke investering. Is het verstandig om alleen naar de prijs te kijken bij de aanschaf van een nieuwe lift? Het antwoord is even simpel als kort: nee. Veel belangrijker is het om als eigenaar of eindgebruiker goed te kijken naar de kosten tijdens de hele levensduur van de liftinstallatie. De technische levensduur van een lift ligt gemiddeld tussen de 25 en 30 jaar. Astralift is qua total cost of ownership de goedkoopste aanbieder in de liftenbranche en biedt als grootste zelfstandige liftenbedrijf bovendien altijd hoogwaardige en originele maatoplossingen aan.

 

De liftenmarkt wordt gedomineerd door gestandaardiseerde liften die tegen een lagere prijs worden aangeboden. Er is vaak sprake van merkafhankelijkheid, met als gevolg dat er bij reparaties en vervangingen hoge kosten worden gerekend voor de merkartikelen van de specifieke liftenfabrikant. Deze extra kosten kunnen over een lange periode hoog oplopen. Astralift is een merkonafhankelijk liftenbedrijf, dat zaken doet met verschillende, op kwaliteit en dienstverlening geselecteerde leveranciers. Wij werken met componenten en onderdelen die vrij op de markt verkrijgbaar zijn. Dit zorgt voor een behoorlijke kostenbesparing over de hele levenscyclus van de liftinstallatie.

 

Een duurzame relatie met Astralift betaalt zich uit

Astralift gelooft in het opbouwen van langdurige persoonlijke, plezierige relaties. Sturen op prijs is duurkoop, aandacht voor de totale kosten tijdens de levensduur van de lift betaalt zich terug. Wij kunnen voor u een meerjarenbegroting maken van de te verwachten onderhouds- en vervangingskosten en gewenste moderniseringen. Bij het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst krijgt u tot 5 jaar garantie op uw nieuwe lift. U wordt door Astralift ontzorgd van ontwerp tot eindoplevering en u bent bovendien op termijn veel voordeliger uit dan bij concurrerende liftbedrijven. Astralift belooft: Going up! Together.

 

Astralift is niet gelieerd aan een grote investeerder of internationale liftenfirma, maar een zelfstandige en laagdrempelige liftenfirma die een klantgerichte, servicegerichte en kwaliteitsgerichte aanpak en werkwijze voorstaat. Custom design and build is onze specialiteit. Daarvoor hebben wij een eigen afdeling Design & Ontwikkeling, naast een eigen salesafdeling en een afdeling projectbegeleiding. Wij hebben korte organisatielijnen en alle specialisaties in huis, wat eraan bijdraagt om u behulpzaam te zijn bij het aandragen van de beste en goedkoopste liftoplossing.

 

Fors besparen op de total cost of ownership

Bent u nieuwsgierig wat voor u de beste en goedkoopste oplossing is voor uw specifieke liftwens? Neem dan contact op met de specialisten van Astralift. Dat kan telefonisch (079 – 33 00 690) of door het invullen van het contactformulier op de website. U krijgt zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen en vrijblijvend advies over de mogelijkheden om na aanschaf van een nieuwe lift fors op uw onderhouds- en vervangingskosten te besparen.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved