Bel ons Offerte Mail ons
Astralift | Kees Grillis

Kees Grillis

“Onze relatie met Astralift is echt een samenwerking”

 

Kees Grilis is werkzaam bij woningcorporatie Vestia als vastgoedbeheerder. Astralift voert de meerjarenonderhoudsbegroting uit en verzorgt het onderhoud van circa 55 liften in uiteenlopende panden. Kees vertelt over de samenwerking met Astralift:

“In 2008 werkte Vestia voor het eerst samen met Astralift. Ze werden toen als nieuwe partij betrokken bij de kleinschalige zorginstelling de Herbergiers. Die ervaring was goed en Astralift werd daarom uitgenodigd om mee te doen aan een nieuwe aanbesteding voor een driejarig contract dat per 2018 in zou gaan.”

De beste presentatie

 

“Astralift’s presentatie was absoluut de beste van de zeven partijen die meededen. Ze leverden wat ik had verwacht, en iedereen aan tafel was dik tevreden. We hadden een aantal criteria opgesteld waarop de partijen konden scoren, en we konden bij Astralift heel veel afvinken. De antwoorden die ze gaven, de inhoud van de presentatie, de documentatie en de aanpak: zij scoorden.”

Inzicht in onderhoud

 

“Leon de Haan en Ewoud Heidenreich gaven een contract als voorbeeld, dat ze bij een andere woningcorporatie hadden opgesteld. De manier waarop ze deze meerjarenonderhoudsbegroting hadden vormgegeven sprak ons erg aan. Ze hadden een mooi systeem opgezet om inzicht te geven in wat een corporatie kwijt is aan een liftinstallatie voor de komende tien jaar. Dit systeem hebben we grotendeels overgenomen. En we vragen nu ook aan andere partijen of ze hun gegevens op die manier willen aandragen.”

Samenwerking

 

“De adviserende rol die ze in het aanbestedingsproces aannamen beviel ons ook uitermate. Ze stelden zich niet alleen voor geïnteresseerde partij, maar waren direct al met ons mee aan het denken. Ze checkten regelmatig of we aan bepaalde zaken ook al hadden gedacht. Het voelde gelijk al als een samenwerking.”

“We waarderen de snelle reactietijd van Astralift”

Meedenken

 

“En dat is nog steeds zo. Als ik samen met iemand van Astralift naar een afspraak met een zorginstelling ga, vullen we elkaar goed aan in het gesprek. Het voelt veel meer als een samenwerking dan als een opdrachtgever-opdrachtnemer combinatie. Het meedenken heeft voor ons nog meer waarde gekregen nu we afscheid hebben genomen van onze vaste externe adviseur. We vertrouwen Astralift dat ze ons een advies geven, waar we wat aan hebben. We kunnen een open gesprek hebben over reparaties en wat wel en niet moet worden uitgevoerd. We hebben het samen onder controle.”

 

 

Goede informatievoorziening

 

“Het contact met alle mensen binnen Astralift is prettig. Met mijn vaste contactpersoon Remco van der Meij heb ik heel regelmatig contact, en daardoor kan ik de interne organisatie van Vestia ook op de juiste manier van informatie voorzien. Astralift heeft een pro-actieve manier van communiceren. We hoeven nergens om te vragen als er iets mis is. Er komt gewoon een oplossing, hoe dan ook. Maar ook met de monteurs kan ik leuke gesprekken voeren. Ik kom graag eens kijken als er iets wordt uitgevoerd. En ik word altijd correct te woord gestaan, door mensen die er verstand van hebben.”

 

 

Prettig gevoel

 

“10 jaar samenwerken met een partij belemmert je misschien te kijken naar nieuwe partijen. Maar ik heb gewoon nog steeds een heel prettig gevoel bij Astralift en de mensen die er werken.”

Astralift
Astralift

Vragen over deze case of andere vragen?

Astralift | Remco van der Meij
Remco van der Meij

Rayon Manager

+31 6 1375 8624

r.van.der.meij@astralift.nl

Meer over deze geleverde diensten bij Vestia?

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved