Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Kleemann en Astralift

Onderhoud, reparatie, moderniseren of leveren van Kleemann liften

Het merk Kleemann is één van de grootste liftproducenten in Europa. Met afzetmarkten over de hele wereld en dertig jaar aan ervaring is dit merk een welbekende en betrouwbare leverancier. Wellicht heeft u zelf een lift van Kleemann. Als u op zoek bent naar een deskundige liftmonteur om het onderhoud van uw Kleemann lift te verzorgen of om deze te repareren of moderniseren, dan bent u hier bij Astralift aan het juiste adres. Astralift heeft een nauwe band met Kleemann, wat blijkt uit de producten die wij samen hebben ontwikkeld. De corporatielift is bijvoorbeeld een lift van hoogwaardige kwaliteit, die voort is gekomen uit de samenwerking tussen Kleemann en Astralift. Dit product is een lift van hoogwaardige kwaliteit, die wij speciaal hebben ontwikkeld voor wooncorporaties.

Wij zijn in Nederland het grootste liftbedrijf dat liften van het merk Kleemann levert en onderhoudt. Astralift is in Nederland Kleemanns preferred supplier, de voorkeursleverancier van de producent zelf. Die status dragen wij met trots en hebben wij met goede reden: ieder jaar gaan onze technische specialisten op training in Griekenland, de thuishaven van Kleemann, om op de hoogte te blijven van alle ins en outs van dit merk in liften. Bovendien krijgen onze liftmonteurs twee keer per jaar in Nederland een training van de specialisten van Kleemann. Zo zijn onze technici te allen tijde volledig up-to-date van alle aspecten van Kleemann liften en kunnen zij de beste service voor u leveren.

Ook als uw Kleemann lift in eerste instantie niet door ons is geïnstalleerd, kunt u bij ons terecht voor liftonderhoud en liftreparaties van deze producent. Juist liften van dit merk kunnen wij onderhouden en moderniseren, zelfs al zijn wij niet het bedrijf dat deze bij u heeft gemonteerd. Onze liftmonteurs hebben de kennis om veilig, betrouwbaar en vakkundig te zorgen voor het onderhoud van uw Kleemann lift. Bovendien hebben wij altijd onze belangrijke componenten op voorraad, wat u wachttijd scheelt.

Wanneer u interesse heeft in onze service, dan leveren wij u die graag. Ons team van medewerkers staat 24 uur per dag voor u klaar voor alle werkzaamheden aan uw Kleemann lift. Neemt u contact met ons op voor een offerte of voor vakkundig advies.Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Gerelateerde projecten

Astralift Thomas More Hogeschool te Rotterdam

De Thomas More Hogeschool in Rotterdam is in eerste instantie gebouwd zonder lift. Om...

Lees meer

Astralift Veth propulsion te Rotterdam

Veth Propulsion is sterk gegroeid de afgelopen jaren. Niet alleen in aantal werknemers,...

Lees meer