Bel ons Offerte Mail ons

Bent u op zoek naar een nieuwe lift voor uw woning, appartementencomplex, winkel, kantoorpand, bedrijfsruimte of hotel? Voor een compleet nieuwe liftinstallatie bent u bij Astralift aan het juiste adres. Wij ontwerpen een originele lift op maat, leveren en plaatsen deze volgens de bouwkundige specificaties en arbo-richtlijnen en onderhouden uw lift met de garantie van de laagste total cost of ownership. Astralift is als grootste zelfstandige, merkonafhankelijke liftenfirma van Nederland gespecialiseerd in custom design and build liften voor elk gebruik. Van personenliften, mindervalidenliften en lagesnelheidsliften tot goederenliften, autoliften en schaarheftafels.

 

Geen standaardlift maar een liftoplossing op maat

Astralift onderscheidt zich in een markt van standaardliften met liftoplossingen op maat, die aansluiten op uw eisen en wensen. Of u nu veel of weinig ruimte heeft, de nieuwe liften worden door onze afdeling Design & Ontwikkeling gemodelleerd naar de situatie en hebben een uitstraling die past in het interieur. Er wordt rekening gehouden met belangrijke zaken als de locatie van de lift, de intensiteit van gebruik, de doelgroep, het budget en het gewenste gebruikscomfort en design. Het onafhankelijke Astralift vertegenwoordigt niet één fabrikant, maar stelt universele liften samen met vrij op de markt verkrijgbare en vrij uitwisselbare componenten en onderdelen. Wij beloven een vruchtbare relatie voor de gehele levensduur van de lift die zich voor u terugverdient. Ofwel: Going up! Together.

 

Astralift levert energiezuinige en geluidsarme nieuwe liften met in overleg een beperkte liftput en uitloophoogte, die zonder vergunning of ontheffing in elk gebouw te plaatsen zijn. Wij leveren zowel eenvoudige personen- en goederenliften als normale en complexe liften voor monumentale panden met exclusief design. Voor corporaties zijn er corporatieliften. De speciaal ontworpen liften kunnen in een nieuwbouwkundige of bestaande schacht worden geplaatst of met een zelfdragende schachtconstructie worden geleverd, in elke kleur en met elke materiaalafwerking.

 

De beste oplossing voor uw specifieke situatie

Dankzij onze brede range aan producten bieden wij voor elke situatie de beste en meest plezierige oplossing met de beste kwaliteit. Personenliften, lagesnelheidspersonenliften en specifieke mindervalidenliften die zowel binnen als buiten kunnen worden geplaatst en eenvoudig te bedienen zijn. Compacte, onderhoudsarme en veilige platformliften en lagesnelheidsliften om allerlei hoogteverschillen mee te overbruggen. Goederenliften met een hefvermogen tussen de 50 en 20.000 kg die geschikt zijn voor allerlei situaties. Van het vervoeren van eten in een restaurant of lichte goederen in winkels, banken en bibliotheken tot het verticaal transporteren van zware ladingen in een industrieel bedrijf.

 

Astralift levert autoliften op maat, waarmee auto’s in showrooms worden geheven, parkeerproblemen worden opgelost en vracht wordt geladen en gelost. Astralift heeft liftoplossingen voor vervoer in parkeergarages, voor het parkeren van twee auto’s boven elkaar en hydraulische zware liften voor autotransport in parkeerkelders. De speciale schaarheftafels zijn ook geschikt voor allerlei soorten goederen, personen en specifiek ook mindervaliden.

 

Wilt u meer weten over een maatoplossing bij het leveren van een nieuwe lift door Astralift? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch (079 – 33 00 691) of via het contactformulier op onze website. Wij zijn u graag behulpzaam!

Turn- key oplossingen

Wilt u een nieuwe lift of een lift laten vervangen, zonder dat u hier omkijken naar heeft en met minimale overlast tijdens de bouw? Astralift neemt u alle zorg uit handen met turn-key oplossingen bij vervanging, modernisering en nieuwbouw van liftinstallaties in woningen, appartementencomplexen, winkels, kantoren, hotels en stadions. Wij nemen het hele project voor onze rekening, van de conceptfase tot de eindoplevering. De nieuwe lift wordt “sleutelklaar” opgeleverd. Met onze totaaloplossingen realiseert u een flinke besparing in tijd en kosten.

Totaal projectmanagement, één aanspreekpunt

Astralift heeft als grootste zelfstandige liftenfirma van Nederland alle disciplines in huis om een originele liftoplossing op maat aan te bieden, met uw klantwens als uitgangspunt. Wij hebben een eigen ontwerp-, productieafdeling en salesafdeling en wij zijn u behulpzaam met vakkundig en efficiënt projectmanagement. Of u nu op zoek bent naar een personenlift, goederenlift, autolift, mindervalidenlift, lagesnelheidslift of schaarheftafel, u heeft als opdrachtgever één aanspreekpunt binnen onze organisatie. U bespreekt met ons uw wensen en eisen qua liftbouw en bouwtijd, wij doen de rest.

 

 

De liften worden op maat ontworpen en geproduceerd. Astralift is uw merkonafhankelijke partner in liftbouw, die zaken doet met verschillende leveranciers die aan onze hoge kwaliteits- en service-eisen volden. De liftinstallatie wordt opgebouwd met vrij op de markt verkrijgbare hoofdcomponenten. De nieuwe lift is bovendien voorzien van een groen energielabel. U beschikt straks over een veilige, duurzame, zuinige en designvolle liftinstallatie.

 

 

Minimale overlast tijdens de liftbouw

Uitgangspunt bij onze turn-key projecten is dat er minimale overlast voor de liftgebruikers en de opdrachtgever is. Astralift kan tijdens de verbouwing voor een tijdelijke lift in het gebouw zorgen, in geval er bewoners, werknemers, gasten, klanten of bezoekers afhankelijk zijn van een liftinstallatie. Hierdoor blijft het gebouw voor iedereen toegankelijk. De tijdelijke lift is gebruiksvriendelijk, comfortabel, veilig en ook geschikt voor scootmobiels en rolstoelgebruikers.

 

Astralift kan alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Van gedeeltelijke of complete demontage van de oude liftinstallatie en afvoer van alle materialen tot het aanbrengen van tijdelijke (lift)voorzieningen en levering, plaatsing en afwerking van de nieuwe liftinstallatie.

Wij assisteren bij ingebruikname en keuring van de liften. En wij blijven graag gedurende de hele levenscyclus van de lift betrokken. Een duurzame en plezierige samenwerking levert u veel voordeel op. U krijgt niet alleen tot 5 jaar garantie op de nieuwe lift indien u het onderhoud bij Astralift onderbrengt, maar qua total cost of ownership over 25 jaar is Astralift de goedkoopste in de branche. Want Astralift is: Going up! Together.

 

Wilt u meer informatie over onze turn-key oplossingen of direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch (079 – 33 00 690) of vul het contactformulier of offerteformulier op onze website in. U krijgt zo snel mogelijk een antwoord van ons.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved