Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Autoliften

Astralift levert verschillende autolift-concepten. Maar Astralift doet meer dan alleen het wegzetten van liftsystemen. Wij adviseren ook over autoliftsystemen en passen zo nodig in de eigen productieafdeling de liftinstallatie compleet aan aan de wensen van de gebruiker.

Oplossingen

Astralift levert verschillende autoliftconcepten. Maar Astralift doet meer dan alleen het plaatsen van liftsystemen. Wij adviseren ook over autoliftsystemen en passen zo nodig in onze eigen productieafdeling de liftinstallatie compleet aan aan de wensen van de gebruiker. Wij werken dagelijks aan het innoveren van onze liften, onze autoliften zijn dan ook voorzien van de nieuwste technieken en veiligheden. Doordat een aantal van onze liften gecombineerde specificaties hebben is het voor ons mogelijk om de technieken betreffende beveiliging, signalering en besturing op verschillende liften toe te passen. Door die technieken op meerdere plaatsen toe te passen ontstaat een product dat gekenmerkt wordt door professionaliteit en kwaliteit, waarbij niet voorbij wordt gegaan aan veiligheid. De autoliften die wij aanbieden zijn de Maxum, Quattro en de Newton. Deze liften onderscheiden zich door gebruikssnelheid, inbouwmaten en gebruikerscomfort. De liften worden doorgaans gebruikt in parkeergarages, en showrooms. Iedere lift heeft zijn eigen specificaties waar wij u nader over kunnen informeren.

Onze liften

Maxum autolift

Astralift heeft ingespeeld op de voortdurend terugkerende vraag naar liften voor vervoer van zware lasten, zoals complete auto's voor bijv. parkeerkelders of...

Lees meer

Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Astralift projecten

Astralift – het gecertificeerde onderhoud/service liftenbedrijf van Nederland.

Naast nieuwbouw en modernisering, onderhouden wij duizenden liften op basis van een maatpak onderhoudscontract. Wij zijn trots op deze klanten en laten u graag een aantal voorbeelden zien.

Bekijk alle projecten

De mooiste lift

Al eerder hebben we een nieuwsbericht geplaatst over een filmpje met een mooie dame die...

Lees meer

7 flats in Schiedam

Het was een omvangrijke klus die ruim twee jaar duurde. In mei 2015 startte Woonplus met...

Lees meer