Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Platformliften

Voor personenvervoer kunnen wij verschillende personen- en platformliften bieden. Deze blijven niet beperkt tot een lift voor in een woonhuis, maar ook voor in bijvoorbeeld openbare gebouwen kunnen wij passende oplossingen bieden. Deze platformliften zijn in vele verschillende maten en uitvoeringen leverbaar.

De perfecte oplossingen

Voor personenvervoer zijn er bij Astralift diverse opties beschikbaar, zowel personen- als platformliften. Astralift levert verschillende platformliften in verschillende uitvoeringen. Een platformlift is relatief compact en vrijwel overal te plaatsen. Astralift heeft gekozen voor een platformlift bestaande uit liftcomponenten zoals die worden toegepast bij normale personenliften. Dit is de platformlift Valentina, een volwaardige platformlift met de kwaliteit en eigenschappen van een personenlift, met normale liftbesturing en automatische liftdeuren. De diverse uitvoeringsmogelijkheden maken de Valentina uitermate geschikt voor vrijwel elke omgeving. De lift wordt volledig in stijl gemaakt, hierbij kan het interieur desgewenst worden voorzien van onder meer glas, leer, rvs, hout, kunststof of behang.

Onze liften

Valentina

De Valentina is een personenlift, met als uniek voordeel een beperkte put en uitloophoogte, die vrij te plaatsen is zonder ontheffingen of vergunning. Ook...

Lees meer

Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Astralift projecten

Astralift – het gecertificeerde onderhoud/service liftenbedrijf van Nederland.

Naast nieuwbouw en modernisering, onderhouden wij duizenden liften op basis van een maatpak onderhoudscontract. Wij zijn trots op deze klanten en laten u graag een aantal voorbeelden zien.

Bekijk alle projecten

Modernisering Eisenhowerstraat Egmond aan Zee

Je zou het niet zeggen maar dit is een flat op leeftijd! Dit appartementencomplex in...

Lees meer

Westermarkt Amsterdam

In een uniek pand aan de Westermarkt 2 (Huize Labor) in Amsterdam, om de hoek van wat we...

Lees meer