Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Schaarheftafels

Om moeiteloos zware lasten van honderd tot duizenden kilo’s omhoog te kunnen vervoeren kunnen wij verschillende soorten schaarheftafels leveren. Denk hierbij aan goederen, al dan niet op pallets of zelfs voertuigen zoals auto’s. Ook is de schaarheftafel uit te voeren als mindervalidenheffer voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers.

Oplossingen

Voor het vervoeren van zware lasten kan Astralift de Roxx schaarheftafel leveren. De schaarheftafel is een plateau dat door middel van een schaarconstructie naar boven en naar beneden beweegt. Een dergelijke schaarconstructie is in staat om zware lasten te dragen. De Roxx schaarheftafel kan daarom ook worden geleverd met een totaal draagvermogen tot wel 50.000 kg. Door dit enorme hefvermogen bent u in staat om de meest uiteenlopende goederen te heffen, zelfs vrachtwagens. De schaarheftafel is te leveren in alle maatvoeringen, volledig passend in elke situatie. Door de plaatsing van de heftafel in een liftput kan het hefvlak gelijk met de vloer stoppen, hierdoor is de Roxx uitermate geschikt voor het laden en lossen van goederen. Een palletwagen of rolcontainer kunt u er in dat geval moeiteloos op rijden. De heftafel wordt gebouwd van robuuste materialen, op die manier kan hij tegen een stootje.

Onze liften

Roxx

Toepassing Roxx schaarheftafels kunnen moeiteloos zware lasten van 100 tot 50.000 kg omhoog brengen. Denk hierbij aan goederen, al dan niet op pallets of zelfs...

Lees meer

Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Astralift projecten

Astralift – het gecertificeerde onderhoud/service liftenbedrijf van Nederland.

Naast nieuwbouw en modernisering, onderhouden wij duizenden liften op basis van een maatpak onderhoudscontract. Wij zijn trots op deze klanten en laten u graag een aantal voorbeelden zien.

Bekijk alle projecten

De mooiste lift

Al eerder hebben we een nieuwsbericht geplaatst over een filmpje met een mooie dame die...

Lees meer

7 flats in Schiedam

Het was een omvangrijke klus die ruim twee jaar duurde. In mei 2015 startte Woonplus met...

Lees meer