Bel ons Offerte Mail ons

Lift in grachtenpand, herenhuis of ander monumentaal gebouw

Heeft u een fraai grachtenpand, herenhuis of ander monumentaal pand en wilt u daar een lift in laten aanbrengen of laten vervangen? Dan bent u bij Astralift aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons in een markt van gestandaardiseerde liften met liftoplossingen op maat, die een praktische en designvolle meerwaarde voor uw woon- of kantoorgebouw betekenen. De innovatieve liften zijn van hoge kwaliteit en zijn een eyecatcher in elke ruimte. Bovendien is Astralift als grootste zelfstandige liftenbedrijf van Nederland op het vlak van total cost of ownership de goedkoopste aanbieder in de liftenbranche.

 

Een klassieke of moderne lift gaat goed samen met een historisch grachtenpand, oud herenhuis of ander monumentaal pand. Astralift is gespecialiseerd in het leveren, monteren en onderhouden van liftinstallaties in allerlei oude, betekenisvolle panden. Van ontwerp tot eindoplevering. Zo is bijvoorbeeld een lift met volledige roestvrij stalen schacht en veel glas geplaatst in een stijlvolle en karakteristieke woning aan de grachten van Amsterdam. Astralift was verantwoordelijk voor het nauwkeurige ontwerp, de productie, de levering, de installatie op maat en de afwerking. Astralift ontwerp, levert en monteert liften in oude, monumentale panden in elke stad in Nederland.

 

Uw wensen en eisen worden vertaald in een liftoplossing op maat

Astralift levert designvolle liften die extra cachet geven aan elk grachtenpand. Wij hebben een eigen afdeling Design & Ontwikkeling die altijd zeer up-to-date is op het gebied van nieuwe trends en stijlen in de binnenarchitectuur. Uw specifieke wensen en eisen worden vertaald in een liftoplossing op maat. Uw klantwensen staan centraal. Daar gaan wij mee aan de slag. Astralift is een merkonafhankelijke liftenfirma. Dat betekent dat wij zaken doen met verschillende leveranciers en gebruikmaken van vrij op de markt verkrijgbare componenten en onderdelen. U bent dus niet gebonden aan een specifiek merk of liftenfabrikant. Dit bespaart u veel kosten.

 

Astralift modelleert de lift naar de situatie ter plaatse. Plaatsing van een lift in een grachtenpand of ander monumentaal pand is een grote uitdaging vanwege de vaak smalle ruimtes en oude muren. Dit vraagt ontwerpen op de millimeter. Astralift komt in zijn technisch vernieuwende ontwerpen tegemoet aan het verlangen naar een chique uitstraling. Liften met een zelfdragende stalen schacht en veel glas – die modulair worden gebouwd – zijn zeer populair vanwege de transparantie en de elegante aanblik.

 

Astralift realiseert originele liften in historisch waardevolle panden van duurzame kwaliteit. Designliften met een hoog gebruikscomfort, een minimaal geluidsniveau en een laag stroomverbruik die volledig tot hun recht komen in een grachtenpand of ander statig gebouw. Astralift wil graag een persoonlijke, plezierige relatie aangaan voor de hele levensduur van de lift en behulpzaam zijn tijdens eventuele storingen en onderhoudsbeurten. Dit betaalt zich terug. Astralift is over de hele levenscyclus de goedkoopste oplossing. Going up! Together, is onze belofte.

 

Een lift die harmonieus aansluit bij uw interieur

Bent u op zoek naar een lift in een grachtenpand of ander historisch gebouw, die perfect aansluit bij uw interieur? Vraag meer informatie aan bij Astralift. Zo realiseren wij prachtige modulair gebouwde liften op maat, met zelfdragende stalen schacht en glas. Vul het contactformulier in op onze website of bel ons gewoon op (079 – 33 00 690). U zult verrast zijn over de mogelijkheden.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved