Bel ons Offerte Mail ons

Een lift is handig en comfortabel en maakt uw woon- of werksituatie een stuk eenvoudiger. Maar wat is nu de beste lift voor uw specifieke situatie? Er zijn vele factoren van invloed op de juiste liftkeuze. Waarom is de lift noodzakelijk? Door wie wordt de lift gebruikt? Hoe vaak wordt de lift gebruikt? Waar moet de lift komen in het gebouw? Welke uitstraling moet de lift hebben? En hoeveel liften zijn er nodig? Astralift heeft als grootste zelfstandige liftenbedrijf van Nederland antwoord op al uw vragen en voorziet u van een maatadvies bij nieuw te bouwen liften. Astralift – voor uw liftadvies.

 

Advies over de juiste soort nieuw te bouwen liften voor uw specifieke woon- of werksituatie

De aanschaf van een liftinstallatie in een woning, appartementencomplex, winkel(centrum), kantoorpand, bedrijfsruimte, hotel of stadion vraagt een flinke investering. Dan wilt u natuurlijk een vakkundig en gericht liftadvies over welke liftinstallatie het beste aansluit op uw specifieke situatie. Astralift is u als merkonafhankelijke partner behulpzaam met een lift op maat. Wij denken niet in standaard oplossingen uit een boekje, maar wij luisteren naar uw wensen en eisen qua budget, kwaliteit, bedieningscomfort en design en wegen alle gebruiksfactoren om tot een gericht liftadvies over een originele liftoplossing te komen.

 

Astralift kan u tekst en uitleg geven over allerhande personenliften, goederenliften, liften voor mindervaliden, lagesnelheidsliften, autoliften en schaarheftafels. Wij kunnen u adviseren en begeleiden vanaf het eerste ontwerp van de nieuw te bouwen lift tot de eindoplevering. U wordt door onze turn-key oplossingen volledig ontzorgd. Wij kunnen u adviseren over de juiste liftmontage, het liftbeheer en het vakkundige onderhoud van de nieuwe lift op korte en lange termijn. Dit om een lange levensduur van uw liftinstallatie te garanderen, waarbij de lift zijn veiligheid, gebruikscomfort en uitstraling behoudt. En niet in de laatste plaats: wij zijn qua total cost of ownership over de hele levensduur van de lift de goedkoopste in de branche.

 

Advies over maatgerichte serviceovereenkomsten

Astralift heeft verschillende serviceovereenkomsten voor liftonderhoud op maat. Wij kunnen u adviseren over welk onderhoudscontract het beste bij uw nieuwe liftinstallatie past. U krijgt tot 5 jaar garantie op uw nieuwe lift als u het onderhoud door Astralift laat verzorgen. Ons deskundige maatadvies en langdurige betrokkenheid bij nieuw te bouwen liften heeft ons al vele duurzame, plezierige klantenrelaties opgeleverd. Onder meer Albert Heijn, Jumbo, BAM, Breijer, ProRail, Van der Valk, Dura Vermeer, Vomar, Woonzorg en Blokker behoren tot onze tevreden klantenkring. Going Up! Together. Dát is wat wij beloven!

 

Bent u geïnteresseerd in een maatadvies van Astralift over nieuw te bouwen liften? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, hetzij telefonisch (079 – 33 00 690) dan wel door het contactformulier op onze website in te vullen en te verzenden. U krijgt van ons zo snel mogelijk een reactie.

 

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved