Bel ons Offerte Mail ons

In verband met veiligheid en bedrijfszekerheid hebben liften onderhoud nodig. Daartoe dient op regelmatige tijden een hoeveelheid zaken te worden gecontroleerd en geconditioneerd. Wij beschikken over de kennis, ervaring en de mogelijkheden om dit specialistenwerk te verrichten aan al onze liften. Wanneer u een vakkundig advies of offerte wenst, neem dan even contact met ons op.

 

Oplossingen

In verband met veiligheid en bedrijfszekerheid hebben liften onderhoud en service nodig. Daartoe dient op regelmatige tijden de installatie op diverse punten gecontroleerd en geconditioneerd te worden. Wij beschikken over de kennis, ervaring en de mogelijkheden om dit specialistenwerk te verrichten aan alle liften. Onze monteurs hebben een vakopleiding gehad en zijn gecertificeerd. Storingsmonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor eventuele storingen. Voor het onderhoud bieden wij drie verschillende overeenkomsten aan: Eenvoudig serviceovereenkomst, Uitgebreide service- overeenkomst en de All-in serviceovereenkomst.

 

Elke serviceovereenkomst heeft een andere dekkingsgraad. Keuringsplichtige liften dienen om de 18 maanden gekeurd te worden door een keurende instantie. Om die keuring onafhankelijk te laten verlopen heeft Astralift geen contracten met keurende instanties. U bent vrij om te kiezen door wie u de lift laat keuren. Wel verlenen wij assistentie aan de keurende instantie die u opdracht heeft gegeven. Nadat een keuring heeft plaats gevonden zal Astralift u informeren over het plan van aanpak om de punten uit de rapportage zo efficiƫnt mogelijk af te handelen. Graag adviseren wij u over de verschillende service contracten en de afhandeling van eventuele keuringspunten

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved