Bel ons Offerte Mail ons

Lift onderhoud

Een defecte lift, ook op schepen kan het helaas voorkomen dat de lift als gevolg van een defect of schade haperingen vertoont of helemaal uitvalt. Een snelle reparatie is dan van groot belang. Astralift zorgt er voor dat uw liftprobleem zo snel mogelijk verholpen worden. Wij helpen u graag met originele liftoplossingen en maatgericht onderhoud gedurende de hele levensduur van de lift. Zodat hoge reparatiekosten in de toekomst voorkomen kunnen worden. De ervaren monteurs van Astralift staan 24 uur per dag voor u klaar en beschikken over de juiste vakopleidingen en certificeringen. Zij volgen alle innovaties in de branche en zijn in staat om een reparatie bij elk merk en type lift uit te voeren. Onze monteurs maken daarbij gebruik van geavanceerde apparatuur, modern gereedschap en hoogwaardige materialen.

 

Liftservice

Ook op schepen gelden onze liftservice overeenkomsten zoals ze op deze pagina te vinden zijn. Dat zijn de eenvoudige, de uitgebreide en de all-in service overeenkomst. Wij maken gebruik van de algemene servicevoorwaarden van de Nederlandse vereniging voor lift en roltraptechniek (VLR). Daarbij zijn het preventief onderhouden van de installatie, smeermiddelen en klein materiaal gegarandeerd. Daarnaast is ook 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaarheid van onze storingsdienst bij elke serviceovereenkomst aanwezig.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij een scheepslift voor de passagiersvaart? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op (079 – 33 00 690) of maak gebruik van het contact- of offerteformulier op onze website. U krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved