Bel ons Offerte Mail ons

Wilt u zo lang mogelijk genieten van een veilige, comfortabele en gebruiksvriendelijke liftinstallatie, met maximale grip op de onderhouds- en vervangingskosten gedurende de gehele levensduur? Astralift kan u behulpzaam zijn met een nauwkeurige meerjarenbegroting en meerjarenonderhoudsplanning. Dit geeft u houvast bij de te verwachten onderhouds- en vervangingskosten over een lange periode en u kunt hier uw budgetten op bepalen. Uit onze meerjarenbegroting blijkt dat Astralift als merkonafhankelijk liftenbedrijf de goedkoopste in de branche is qua total cost of ownership.

 

Lagere onderhoudskosten op basis van een heldere meerjarenbegroting

Door een transparante meerjarenbegroting voorkomt u dat u voor onverwachtse uitgaven komt te staan. De ervaren, gecertificeerde liftspecialisten van Astralift brengen zonder kosten de technische staat van de lift in kaart en koppelen dit aan de gebruiksintensiteit en de visuele uitstraling van de liftinstallatie. Astralift maakt een meerjarenbegroting op maat, waarin een reëel beeld wordt geschetst van de te verwachten kosten voor noodzakelijk onderhoud en vervangingen aan de liftinstallatie in de komende jaren. U kunt de juiste budgetten reserveren en de onderhoudskosten beheersen en spreiden, in geval u eigenaar bent van meerdere liften.

 

Liftonderhoud kan hoge kosten met zich meebrengen. Zeker als u gebonden bent aan een specifiek merk of fabrikant die vaak gepatenteerde componenten en onderdelen heeft. Astralift is niet gelieerd aan een bepaald merk of leverancier, maar onderscheidt zich als grootste zelfstandige liftenfirma met originele oplossingen op maat in een markt van gestandaardiseerde liften. De componenten en onderdelen die Astralift gebruikt zijn vrij op de markt verkrijgbaar en zijn vrij uitwisselbaar, wat voor u tot een forse kostenbesparing leidt. Dit ziet u terug in de meerjarenbegroting. Een langdurige relatie met Astralift betaalt uit!

 

Een meerjarenbegroting op maat voor alle soorten liften

Astralift maakt in de meerjarenbegroting duidelijk welke onderhoudszaken van belang zijn en welke aan slijtage onderhevige componenten en onderdelen op termijn moeten worden vervangen. Hierdoor blijft uw lift in goede staat en gaat deze langer mee. De kosten van een toekomstige modernisering van de lift kunnen in de meerjarenbegroting worden meegenomen, zodat de lift altijd zijn representatieve en betrouwbare uitstraling behoudt en plezierig in gebruik blijft.

 

Astralift kan voor iedere bestaande lift een meerjarenbegroting opstellen. Of het nu een personenlift, mindervalidenlift, lagesnelheidslift, goederenlift, autolift of schaarheftafel betreft. Met een meerjarenbegroting op maat krijgt u maximaal inzicht in de onderhoudskosten op de korte en lange termijn en toekomstige vervangingen en vernieuwingen. Hiermee creëert u een optimale beschikbaarheid en veiligheid van uw liftinstallatie.

 

Meer weten over de meerjarenbegrotingen van Astralift bij bestaande liften? Bel ons op voor meer informatie (079 – 33 00 690) of vul het contactformulier in op onze website en u krijgt zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved