Bel ons Offerte Mail ons

Veel liften zijn de afgelopen tijd gerenoveerd of vervangen en de komende jaren zullen er nog veel volgen. Wat is de reden om zo’n project op te starten? Wie zijn erbij betrokken? Hoe wordt het aangepakt en wat is het resultaat? Deze vragen vormen de basis voor een serie artikelen onder de naam ‘Op de schop’ over liftprojecten in dit magazine.

In deze editie staat de vervanging van een viertal liften in twee woongebouwen van Woonstad Rotterdam centraal. We praten hierover met Bas Copier, adviseur Installatietechniek en Roepesh Jainath, projectleider Techniek bij deze corporatie. Ook Leon de Haan en Ewoud Heidenreich, respectievelijk directeur Service en accountmanager bij Astralift, zijn hierbij aanwezig.

Vervanging in plaats van renovatie

Op de vraag aan Bas Copier waarom is gekozen voor een vervanging in plaats van een renovatie van deze vier liften, geeft hij aan dat dit te maken heeft met de verwachte levensduur van deze liften en de gebouwen, de wensen van de bewoners en de total cost of ownership (TCO). “We hebben samen met onze assetmanagers en de afdeling Techniek en Inkoop al deze gegevens tegen elkaar afgewogen en zijn tot de conclusie gekomen dat in dit geval op de langere termijn vervanging de beste en ook de slimste oplossing was.’

Bekijk het hele artikel – klik hier

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved