Bel ons Offerte Mail ons

De naam “Corporatielift” hebben wij destijds bedacht, voortkomend uit de intensieve samenwerking met (woning)corporaties. Ondanks dat de naam doet vermoeden dat deze alleen voor corporaties is bedoeld, is deze lift véél breder inzetbaar. Inmiddels wordt deze ook geplaatst bij VvE’s, kantoorgebouwen, Hotels etc. etc. Het voordeel van deze lift is dat er een dusdanige keuze is in de componenten dat deze vrijwel overal en voor vrijwel elke situatie kan worden samengesteld. Of het nu een vandalismegevoelige omgeving betreft of een mooi advocatenkantoor, met de Corporatielift hebben wij de juiste lift voor UW specifieke situatie. U bent met onze Corporatielift niet afhankelijk van specifieke schachtafmetingen, is er een enorme keuze voor het liftinterieur, drukknoppen, kleurstellingen etc. En als u er een liftschacht bij wilt hebben omdat u nu geen lift heeft of er een lift bij wilt hebben, dan bouwen we toch een liftschacht voor u! Doordat we in huis onze eigen constructeurs hebben, en een fantastische werkplaats, is het ontwerpen en bouwen van een liftschacht voor ons bekend terrein.


Wat zijn voordelen en zijn er ook nadelen?

Wat u al een beetje kunt opmaken uit bovenstaande is dat er veel voordelen zijn van een Corporatielift. Komt een corporatielift onverhoopt een keer stil te staan op een defect onderdeel,
dan zijn er diverse kanalen om het onderdeel te verkrijgen, tegen een normale prijs en snelle levertijd. Zou u een onderdeel nodig hebben van een “standaard lift van een multinational” dan kan het zomaar zijn dat het alleen maar via de leverancier zelf te verkrijgen is voor een stevige prijs en soms ook nog eens met een lange levertijd. Met een Corporatielift bent u zeker dat u altijd snel geholpen kunt worden.

Is er een nadeel aan de Corporatielift? Als u als eigenaar kijkt naar wat de totale gebruikerskosten zullen zijn over een langere tijd (Total Cost of Ownership) dan is ook de prijs van een Corporatielift een duidelijk voordeel. Zou u alleen maar kijken naar de éénmalige aanschafprijs, dan vergeet u stil te staan bij de voordelen van een Corporatielift:

  • Vrije keuze in onderhoudspartij
  • Onderdelen vrij verkrijgbaar, tegen een marktconforme prijzen
  • Snelle levering onderdelen
  • Lage onderhoudskosten (geen softwarematige afschermingen)
  • Componenten vrij uitwisselbaar
  • Etc.

Kortom: met een Corporatielift bent u op termijn altijd goedkoper uit.

Wie kunnen er allemaal een Corporatielift onderhouden?

Doordat de Corporatielift is samengesteld uit componenten, die door vele liftbedrijven ook worden gebruikt om liften te moderniseren, is er veel bekendheid in de Nederlandse markt. Het is dus eenvoudig om een Corporatielift te onderhouden en technische documentatie en/of ondersteuning van een leverancier is vrij verkrijgbaar. Vanuit Astralift willen we daarom dat u als klant bij ons blijft omdat onze service u aanstaat en dat zullen we nimmer forceren door het leveren van enig component die alleen wij kunnen onderhouden.

Ontwikkeling van en Innovatie van liftcomponenten.

Juist door toepassing van vrij verkrijgbaar én programmeerbare producten, leent een Corporatielift zich uitstekend voor innovatie en noviteiten. Is er mooie innovatie op gebied van energieverbruik, ander soort aandrijftechniek, besturingstechniek of wat dan ook, dan kunnen we desgewenst de Corporatielift daarmee uitrusten. Als je toekomstgericht kijkt naar de Corporatielift dan merk je al snel dat veel componenten vrij uitwisselbaar zijn voor een ander merk/type component met zo mogelijk de modernste ontwikkelingen. Bijvoorbeeld een geleverde Corporatielift met een merk X frequentieregelaar kan op termijn uitgewisseld worden door een frequentieregelaar van het merk Y. Wij vanuit Astralift zijn daarom sterk voorstander van deze vrijheid voor onze klanten in de keuze van componenten voor nu, én in de toekomst.

Levensduur van de vrij verkrijgbare componenten.

Omdat de Corporatielift is samengesteld uit componenten die we in de liftenwereld gebruiken om liften te moderniseren, is er veel kennis en ervaring qua levertijd en betrouwbaarheid. Besturingen, frequentieregelaars, aandrijfmachines, etc. zijn componenten die we al jarenlang gebruiken om liften te moderniseren. Hierdoor is er bekendheid met de levensduur van dergelijke componenten en die is minimaal gelijkwaardig aan wat we “normaal” vinden qua technische levensduur. Doordat u met de Corporatielift met de keuze van het component kunt inspelen op het gebruik en/of de omgeving, gaan specifieke onderdelen daardoor juist langer mee dan die van een “standaard lift”. Bijvoorbeeld een vandaalbestendige drukknop (omdat het gebruik dat vereist) of een schachtdeur met een scooter aanrijdbeveiliging (omdat er veel scootmobiel gebruikers zijn) zijn voorbeelden die helpen een lift zo optimaal mogelijk in bedrijf te houden.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved