Bel ons Offerte Mail ons

De met dj Sunnery James getrouwde beauty gaf gisteren een kort voorproefje van een reclamefilmpje waarin ze meerdere items van een mede door haar ontworpen lingerielijn aanprijst. ,,Ik heb zo verschrikkelijk veel lol gehad achter de schermen”, schreef ze bij het behoorlijk pikante videootje dat in een paar uur tijd minstens een half miljoen keer werd bekeken en rijkelijk voorzien van louter positieve commentaren.

Vanmorgen reageerde iemand met: ,,Bedankt Doutzen, mijn maandag is weer goed begonnen…” Weer een ander prijst Kroes voor de manier waarop ze, als een westerse ‘Beyoncé’, haar bilspieren laat rollen en vibreren. ,,Oehlala Doutzen”, is één van de vele reacties. De meeste volgers vinden het best erotische optreden van de vooral in New York residerende Kroes ‘sexy, maar toch ‘classy’. ,,Je bent een beeldschone moeder die het op fraaie wijze breed laat hangen”, luidt een van de vele oordelen. Of: ,,Wauw.”

In het filmpje paradeert Doutzen eerst in lingerie door een trappenhuis, waarna ze verder knonkelt en danst in een historische lift met spiegelwanden waarin ze met tevreden haar spiegelbeeld bewondert. Vervolgens stapt ze met een zelfverzekerde blik uit om nog een paar keer zwoel naar de camera te kijken. Wanneer de nieuwe setjes van Doutzen op de markt komen, is nog onduidelijk.

Bekijk de video op: https://www.ad.nl/show/doutzen-kroes

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved