Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Doutzen neemt promofilmpje op in een van onze liften!

De met dj Sunnery James getrouwde beauty gaf gisteren een kort voorproefje van een reclamefilmpje waarin ze meerdere items van een mede door haar ontworpen lingerielijn aanprijst. ,,Ik heb zo verschrikkelijk veel lol gehad achter de schermen”, schreef ze bij het behoorlijk pikante videootje dat in een paar uur tijd minstens een half miljoen keer werd bekeken en rijkelijk voorzien van louter positieve commentaren.

Vanmorgen reageerde iemand met: ,,Bedankt Doutzen, mijn maandag is weer goed begonnen…” Weer een ander prijst Kroes voor de manier waarop ze, als een westerse ‘Beyoncé’, haar bilspieren laat rollen en vibreren. ,,Oehlala Doutzen”, is één van de vele reacties. De meeste volgers vinden het best erotische optreden van de vooral in New York residerende Kroes ‘sexy, maar toch ‘classy’. ,,Je bent een beeldschone moeder die het op fraaie wijze breed laat hangen”, luidt een van de vele oordelen. Of: ,,Wauw.”

In het filmpje paradeert Doutzen eerst in lingerie door een trappenhuis, waarna ze verder knonkelt en danst in een historische lift met spiegelwanden waarin ze met tevreden haar spiegelbeeld bewondert. Vervolgens stapt ze met een zelfverzekerde blik uit om nog een paar keer zwoel naar de camera te kijken. Wanneer de nieuwe setjes van Doutzen op de markt komen, is nog onduidelijk.

Bekijk de video op: https://www.ad.nl/show/doutzen-kroes


Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Astralift projecten

Astralift – het gecertificeerde onderhoud/service liftenbedrijf van Nederland.

Naast nieuwbouw en modernisering, onderhouden wij duizenden liften op basis van een maatpak onderhoudscontract. Wij zijn trots op deze klanten en laten u graag een aantal voorbeelden zien.

Bekijk alle projecten

De mooiste lift

Al eerder hebben we een nieuwsbericht geplaatst over een filmpje met een mooie dame die...

Lees meer

7 flats in Schiedam

Het was een omvangrijke klus die ruim twee jaar duurde. In mei 2015 startte Woonplus met...

Lees meer