Bel ons Offerte Mail ons

De kop is eraf en de volgende VvE beurs staat alweer voor de deur. Het was gezellig druk en we hebben weer veel mensen kunnen informeren over de opties die Astralift heeft te bieden op het gebied van liftonderhoud. We hopen dat de bezoekers in Rotterdam een goede indruk hebben overgehouden aan de VvE beurs. De resultaten van de enquête verzamelen we tot alle beursdagen zijn geweest en zullen we in een mooi overzicht presenteren. De winnaar van de prijsvraag maken we ook bekend als alle beursdagen zijn geweest.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een van de VvE beursdagen bezoeken? Kom dan gratis langs op een van de dagen die op de agenda staan. U ontvangt sowieso een goed gevulde goodiebag.

We informeren u uiteraard graag over de onze diensten zoals:
Liften
Serviceovereenkomsten
Beheer
Reparatie
Modernisering
Keuringsrapport scan
Prestatie overeenkomst
en veel meer…

Tot snel!

Astralift op de belangrijkste VVE beurs van het jaar!

Het wordt al bijna een traditie! De aanwezigheid van Astralift op de belangrijkste VVE beurs van het jaar!

Ook dit jaar staan we voor u klaar en brengen we u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van liften. Want ook dit jaar is dat weer het doel van de informatiedagen die VvE Belang dit najaar op 10 plaatsen in het land organiseert.

Astralift geeft weer een mooi en handig pakket weg met onder andere een VR-bril voor onze eigen VR-film. Maak kennis met Astralift op een virtuele manier en leer ons beter kennen. Uiteraard kan de pen niet ontbreken maar dit jaar doen we nog een extra verrassing in de tas! Dus zoek een mooie datum uit en kom langs. We verwelkomen graag onze bestaande vaste klanten voor een kopje koffie en een goed gesprek. Bent u nog niet bekend met Astralift? We vertellen u graag de ins en outs over onze Service en Onderhouds diensten.

VvE belang is het kenniscentrum van en de belangenorganisatie voor de VvE. Zij organiseert jaarlijks deze informatiedagen om bestuursleden en individuele eigenaren te helpen met hun taken.

Astralift is aanwezig op de volgende beurzen:

  • Dinsdag 16 oktober 2018 – Ahoy Rotterdam
  • Maandag 22 oktober 2018-  De Kring Roosendaal
  • Donderdag 25 oktober 2018 –  1931 Congrescentrum 1931 Den Bosch
  • Donderdag 1 november 2018 – IJsselhallen Zwolle
  • Maandag 5 november 2018 –  Supernova Utrecht
  • Maandag 12 november 2018 –  Martini Plaza Groningen
  • Maandag 19 november 2018 – Expo Haarlemmermeer
  • Donderdag 22 november 2018 – Papendal Arnhem
  • Maandag 26 november 2018 –  Louwman Museum Den Haag
  • Maandag 3 december 2018 –  NBC Nieuwegein (jaarcongres)

Voor meer informatie: KLIK HIER > (https://www.vvebelang.nl/)

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved