Bel ons Offerte Mail ons

De levensduur van een gemiddelde lift bedraagt meer dan 30 jaar. Gedurende deze volledige levensduur dient de lift te worden onderhouden en gerepareerd indien nodig. Dit is uiteraard ook van toepassing op uw Thyssenkrupp-lift. Astralift is, mede dankzij de uitgebreide kennis en ervaring van onze monteurs, de partij bij uitstek voor deze specialistische werkzaamheden aan uw lift. Onze monteurs worden binnen ons eigen opleidingscentrum specifiek getraind in Thyssenkurp-besturingen. Deze monteurs hebben daarnaast de beschikking over speciale gereedschappen voor het onderhouden, repareren en moderniseren van uw Thyssenkrupp-lift.

 

Ook hebben zij toegang tot de besturingen dankzij het gebruik van specifieke programmeertools. Deze toegang kan worden gebruikt om de liftbesturing volledig naar wens in te stellen, af te stellen en aan te passen. Om continu op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt bezoeken onze specialisten internationale liftbeurzen en houden zij zich bezig met het testen van producten in onze eigen testruimte.

 

Astralift pleegt het onderhoud aan uw Thyssenkrupp-lift vele malen voordeliger dan de originele producent. Een reparatie bij de originele producent kan vaak duur uitvallen omdat zij gebruikmaken van onderdelen die niet zijn na te maken. Door deze gang van zaken beschikken zij op deze onderdelen over een monopoliepositie. Astralift hanteert een andere werkwijze en vervangt hoofdcomponenten met vrij op de markt verkrijgbare producten, waardoor onze total cost of ownership lager is.

 

Deze werkwijze resulteert uiteindelijk in lagere tarieven. Door het gebruik van deze vrij op de markt verkrijgbare producten, welke vrij zijn van patenten en met Nederlandse menu’s te gebruiken en in te stellen zijn, zal elk ander liftbedrijf ook in staat zijn uw lift desgewenst te onderhouden en repareren. U zit hierdoor op geen enkele manier aan Astralift vast. Omdat wij het heel belangrijk vinden de kwaliteit van het vervangen van hoofdcomponenten te waarborgen, werken wij intensief samen met diverse toonaangevende Europese partners.

 

Mocht u gebruik willen maken van de service van Astralift, dan leveren wij die natuurlijk graag. Voor alle werkzaamheden aan uw Thyssenkrupp-lift staan onze medewerkers 24 uur per dag tot uw beschikking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved