Bel ons Offerte Mail ons

De gemiddelde levensduur van een lift bedraagt meer dan 30 jaar. Gedurende deze hele periode dient de lift te worden onderhouden en gerepareerd waar nodig. Dit geldt uiteraard ook voor uw KONE-lift. Astralift is, vanwege de ruime kennis en ervaring van onze monteurs, de aangewezen partij voor deze onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Wij hebben een eigen trainingscentrum, waarin onze monteurs specifiek worden opgeleid in KONE-besturingen. Daarnaast beschikken deze monteurs over speciale gereedschappen voor het onderhouden, repareren en moderniseren van KONE-liften.

 

Ook kunnen zij gebruikmaken van programmeertools die toegang geven tot de besturingen, waarna de liftbesturing kan worden ingesteld, afgesteld en aangepast. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt, houden onze specialisten zich bijvoorbeeld ook bezig met het testen van producten in onze eigen testruimte en het bezoeken van internationale liftbeurzen.

 

Astralift vervangt hoofdcomponenten met vrij op de markt verkrijgbare producten, welke vrij zijn van patenten en met Nederlandse menu’s te gebruiken en in te stellen zijn. Hierdoor zal elk liftbedrijf in staat zijn uw lift te onderhouden en repareren en zit u niet aan ons vast. Om de kwaliteit van het vervangen van hoofdcomponenten te waarborgen, werken wij nauw samen met diverse toonaangevende Europese partners.

 

Mocht u interesse hebben in onze service, dan leveren wij die natuurlijk graag. Ons team van medewerkers staat 24 uur per dag klaar voor alle werkzaamheden aan uw KONE-lift. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of een vakkundig advies.

 

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved