Bel ons Offerte Mail ons

Een lift heeft al snel een levensduur van meer dan 30 jaar. De lift dient tijdens deze volledige periode te worden onderhouden en gerepareerd indien nodig. Dit is dus niet anders voor uw Orona-lift. Onze monteurs beschikken over een ruime hoeveelheid kennis en ervaring, waardoor Astralift de aangewezen partij is om de specialistische onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit te voeren. Binnen ons eigen opleidingscentrum worden de Astralift monteurs specifiek getraind in Orona-besturingen. Onze monteurs beschikken daarbij over speciale gereedschappen te gebruiken voor onderhoud, reparatie en modernisering van uw Orona-lift.

 

Ook maken zij gebruik van speciale programmeertools, welke toegang geven tot de besturingen. Met deze toegang kan de liftbesturing volledig naar wens worden ingesteld, afgesteld en aangepast. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze specialisten continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de markt, houden zij zich bijvoorbeeld ook bezig met het bezoeken van internationale liftbeurzen en het testen van producten in onze testruimte.

 

Bij Astralift is het onderhoud aan uw Orona-lift voordeliger dan bij de originele producent. Deze producent gebruikt onderdelen die niet zijn na te maken, waardoor de reparatie erg duur kan uitvallen. Op deze onderdelen beschikken zij door deze gang van zaken ook over een monopoliepositie. Bij Astralift maken we daarentegen gebruik van vrij op de markt verkrijgbare producten voor de vervanging van hoofdcomponenten. Hierdoor valt onze total cost of ownership lager uit. Op zijn beurt resulteert dit in lagere tarieven.

 

Omdat wij gebruikmaken van producten die vrij op de markt verkrijgbaar zijn, welke vrij zijn van patenten en met Nederlandse menu’s te gebruiken en in te stellen zijn, zal elk liftbedrijf in staat zijn uw lift te onderhouden en repareren. Het gevolg hiervan is dat u op geen enkele manier aan ons vastzit. Bij Astralift vinden we het tenslotte belangrijk de kwaliteit van het vervangen van hoofdcomponenten te waarborgen. Wij werken dan ook nauw samen met diverse toonaangevende Europese partners om dit te bewerkstelligen.

 

Wanneer u na het lezen van bovenstaande informatie interesse heeft gekregen in onze service, dan leveren wij die natuurlijk graag. Onze medewerkers staan 24 uur per dag tot uw beschikking voor alle werkzaamheden aan uw Orona-lift. Voor een offerte of een vakkundig advies op maat kunt u ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved