Bel ons Offerte Mail ons

Zoekt u een deskundig en betaalbaar liftbedrijf voor structureel en kwalitatief hoogstaand liftonderhoud, waarbij u maximaal inzicht heeft in de kosten gedurende de gehele levenscyclus van de liftinstallatie? Astralift stelt als grootste zelfstandige liftenfirma van Nederland de norm voor onderhoud op maat. U verhoogt en verbetert hiermee niet alleen de veiligheid, het gebruikscomfort en de uitstraling van uw lift, maar u verlengt ook de levensduur van de installatie én u verlaagt de totale onderhoudskosten. Het merkonafhankelijke Astralift geldt qua total cost of ownership als de goedkoopste in de branche.

 

Met onderhoud bij Astralift heeft u de laagste total cost of ownership

Astralift kijkt verder dan alleen de aanschaf van een liftinstallatie. Wij kiezen voor een levenscyclusbenadering en een langdurige, plezierige relatie met onze klanten. Dit betaalt zich voor u terug. Astralift is niet verbonden aan een grote investeerder of specifieke merkfabrikant, maar werkt samen met verschillende leveranciers die aan het gewenste kwaliteits- en serviceniveau voldoen. Wij maken gebruik van vrij op de markt verkrijgbare en vrij uitwisselbare componenten en onderdelen die een stuk goedkoper zijn dan de (gepatenteerde) merkproducten maar minstens dezelfde hoge kwaliteit hebben.

 

Onze aanpak en werkwijze bieden u diverse voordelen. U bent bij onderhoud en vervangingen niet meer afhankelijk van een specifiek (duur) merk of leverancier. U bent flexibeler in het doorvoeren van originele aanpassingen aan uw liftinstallatie. En u bent op termijn qua onderhouds- en vervangingskosten een stuk goedkoper uit dan bij concurrerende, merkgerichte liftenbedrijven. Going up! Together. Dat is onze belofte.

 

Maatwerk in onderhoud gedurende de hele levenscyclus van de lift

Astralift gaat niet voor standaard, maar voor maatwerk. Wij maken op basis van een inspectie van de staat van de lift en de liftcomponenten een nauwkeurige meerjarenbegroting en meerjarenonderhoudsplan. Wij bieden serviceovereenkomsten op maat aan met een verschillende dekkingsgraad, die alle voorzien in optimaal liftonderhoud. Van een eenvoudige tot een all-in service. Astralift beschikt over ervaren, gecertificeerde onderhoudsmonteurs die met de modernste apparatuur en gereedschappen alle soorten liften goed kunnen onderhouden. Wij zijn u bovendien 24 uur per dag behulpzaam bij acute storingen en defecten aan uw liftinstallatie. Reparaties kunnen snel worden uitgevoerd, doordat wij een eigen werkplaats en fabriek hebben.

 

Astralift verleent tevens assistentie bij een liftinspectie door een onafhankelijke keuringsinstantie. Op basis van de in het keuringsrapport genoemde arbo-afkeurpunten kunnen wij een plan van aanpak opstellen, om de liftinstallatie met gedegen onderhoud en noodzakelijke vervangingen weer aan alle normen en eisen te laten voldoen.

 

Professioneel liftonderhoud is nodig uit oogpunt van veiligheid en bedrijfszekerheid. U voorkomt hiermee grootschalige en dure reparaties. Wilt u meer weten over de voordelen van het onderbrengen van liftonderhoud bij Astralift? Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel ons gewoon op: 079 – 33 00 690. Het is uw eerste stap in besparing op uw liftonderhoudskosten.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved