Bel ons Offerte Mail ons

De levensduur van een lift bedraagt al snel meer dan 30 jaar. Tijdens deze levensduur dient de lift te worden onderhouden en gerepareerd. Dit geldt ook voor uw Schindler-lift. Dankzij de ruime kennis en ervaring van onze monteurs is Astralift de aangewezen partij voor deze specialistische werkzaamheden. Wij beschikken over een eigen opleidingscentrum, waarin onze monteurs specifiek worden getraind in Schindler-besturingen.

 

Deze monteurs beschikken daarnaast over speciale gereedschappen die te gebruiken zijn voor onderhoud, reparatie en modernisering van Schindler-liften. Ook hebben zij, dankzij specifieke programmeertools, toegang tot de besturingen. Hiermee kan de liftbesturing desgewenst worden ingesteld, afgesteld en aangepast. Onze specialisten zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Om dit te bewerkstelligen houden zij zich bijvoorbeeld bezig met het testen van verschillende producten in onze eigen testruimte en het bezoeken van internationale liftbeurzen.

 

Het is voordeliger uw Schindler-lift door Astralift te laten onderhouden dan door de originele producent. Deze producent rekent vaak hoge tarieven voor reparaties omdat bepaalde onderdelen niet zijn na te maken. Op deze onderdelen beschikken zij dus over een monopoliepositie. Astralift maakt gebruik van vrij op de markt verkrijgbare producten voor de vervanging van hoofdcomponenten, waardoor onze total cost of ownership lager uitvalt. Dit resulteert in vele malen lagere tarieven. Daarnaast zal elk ander liftbedrijf in staat zijn uw lift te onderhouden en repareren omdat wij gebruikmaken van deze vrij op de markt verkrijgbare producten, welke vrij zijn van patenten en met Nederlandse menu’s te gebruiken en in te stellen zijn. Hierdoor zit u op geen enkele manier aan ons vast. Wij werken daarbij nauw samen met verschillende toonaangevende Europese partners, om de kwaliteit van het vervangen van hoofdcomponenten te waarborgen.

 

Wanneer u interesse heeft in onze service, dan leveren wij die natuurlijk graag. Onze medewerkers staan 24 uur per dag klaar voor alle werkzaamheden aan uw Schindler-lift. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vakkundig advies of een offerte.

 

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved