Bel ons Offerte Mail ons

Liftkooibekleding / liftinterieur

Is het liftinterieur van uw liftinstallatie net zo oud als de liftinstallatie dat is? Met vaak minimale aanpassingen kunnen wij uw liftinterieur aanpassen met bijvoorbeeld een moderne kleurstelling in de meest uiteenlopend materialen. Of wilt u toch liever een nostalgische uitstraling of juiste een uiterst vandaalbestendige bekleding? Hoe is uw lift esthetica? Bijna alles is mogelijk en wij helpen u graag met het maken van een keuze in deze veelzijdigheid van kooibekledingen. Daarbij kunnen wij u ook bepaalde opties of technieken adviseren op basis van onze ervaring.

 

Wist u bijvoorbeeld dat het monteren van een spiegel ook bijdraagt aan minder vandalisme van het kooi interieur? Dan blijkt dat toch ook de vandaal best ijdel kan zijn. Wordt de liftkooi regelmatig met veel water schoongemaakt? Dan is wellicht de keuze in een zogenaamde “kuipvloer” een optie. Kortom, teveel om even uiteen te zetten en een mooie uitdaging voor één van onze adviseurs om u te helpen met het esthetisch moderniseren van uw liftinstallatie.

 

Kooitableau en etagetableaus

Ergert u zich ook dat met regelmaat de terugmeldingslampjes van de drukknoppen defect gaan? Zijn de opschriften van de drukknoppen slecht leesbaar of is de drukknop moeilijk te bedienen en slecht functionerend? Het zijn allemaal redenen om het vervangen van de tableaus te overwegen. De diversiteit in uitvoering, kleurstelling, materialen etc is voor de vervanging van de tableaus veelzijdig. Het voordeel is dat u met het vervangen van de tableaus, in uw keuze, rekening kunt houden met de verandering in het gebruik, de grootte van de drukknop, de plaats van de drukknoppen en nog veel meer. Graag adviseren wij u in het maken van de juiste keuze. Uit ervaring weten wij dat het juiste type en de uitvoering van de drukknoptableaus veel bijdraagt aan het bedieningsgemak en bedrijfszekerheid van de liftinstallatie.

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved