Bel ons Offerte Mail ons

Onze onderhoudsmethoden zijn dusdanig ontwikkeld dat deze gunstig bijdragen aan de exploitatiekosten. Ondanks dat gegeven zijn er diverse liftonderdelen die aan slijtage onderhevig zijn en vervangen dienen te worden vóórdat het veilig en betrouwbaar functioneren van de liftinstallatie in het gedrang komt. Met het uitvoeren van onderhoud controleren wij de diverse liftonderdelen op afstelling én slijtage. Zodra wij van mening zijn dat een onderdeel vervangen dient te worden zullen wij u als klant informeren en een offerte voor de reparatie uitbrengen. Door deze handelswijze wordt onverwachte stilstand en vaak ook onvoorziene uitgaven zoveel als mogelijk voorkomen. Wij zorgen dat lift reparaties en storingen worden beperkt tot het minimum.

 

Heeft u uw installatie nu in onderhoud bij een andere onderhoudsfirma en wordt u geconfronteerd met dure lift reparaties? Vraag ons gerust om advies en/of het uitbrengen van een offerte.

 

Een vrijblijvende offerte voor een serviceovereenkomst, reparatie of modernisering? Klik hier voor de registratie en het aanvraagformulier.

 

  • Persoonlijke aandacht.
  • Wijd netwerk van vakbekwame medewerkers.
  • Uitgebreid magazijn met zeel veel onderdelen op voorraad.
  • Eigen werkplaats voor noodaanpassingen.
Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved