Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Maatwerk liften

Het plaatsen van een lift is één ding, het plaatsen van een lift die volledig aansluit in het straatbeeld of karakter van het pand is een tweede. De afdeling Ontwerp & Engineering is een onderdeel van Astralift in samenwerking met een aantal partners, met als doelstelling liften te integreren in uw design en architectuur.

We hebben reeds een aantal liften geplaatst die voortkomen uit onze Lift Ontwerp & Engineering afdeling. Deze liften zijn tot in de puntjes aangepast aan de situatie waarin zij zijn geplaatst. Zo hebben wij voor een drukke winkelstraat in Woerden een autolift ontworpen. De lift mocht het straatbeeld niet beïnvloeden, daar hebben we dan ook voor gezorgd. De lift is weggewerkt achter een etalage. Deze etalage geldt daarom als deur, bij het openen van de deur schuift de gehele etalage naar boven zodat er toegang is tot de lift. Het straatbeeld werd niet aangetast en winkelend publiek heeft nergens last van. Dit soort uitdagingen grijpen wij met beide handen aan. Bent u op zoek naar een lift die volledig is afgestemd op de situatie, het pand en zijn functie? Astralift kan, in samenwerking met haar partners, een lift op maat aanleveren. Compleet voorzien van alle benodigde functies én de juiste uitstraling. Bent u benieuwd naar de creaties van onze afdeling Ontwerp & Engineering, bekijk dan eens het Astralift kanaal op YouTube. Hier vindt u diverse filmpjes met de volledige werking van o.a. de etalagelift.Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Gerelateerde projecten

De eerste etalage autolift in de wereld

Dat Astralift dagelijks bezig is met innovatie, dat is overduidelijk. Onlangs kwam er...

Lees meer

De ‘Charlot’ personenliften verdienen design-award!

Achter de voordeur van een grachtenpand in hartje A’dam kan je van alles treffen....

Lees meer

Klassiek woonhuis met prachtige personenlift

In hartje Amsterdam, aan de ingang van het Vondelpark staat een prachtig gerenoveerd...

Lees meer