Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Lift Modernisering

Na jarenlang gebruik van uw installatie komt u een keer voor de keuze te staan om uw liftinstallatie in zijn geheel te vervangen óf juist te gaan moderniseren. Astralift is voor het moderniseren van uw liftinstallatie de ideale partner omdat wij u geheel kunnen ontzorgen. Naast het uitbrengen van een voorstel voor het lift-technische gedeelte, kunnen wij u tevens helpen met bouwkundige werkzaamheden tot en met de laatste werkzaamheden zoals schilderwerk. Het geheel ontzorgen van onze klant is onze passie.

Voor al onze moderniseringsoplossingen maken wij gebruik van vrij op de markt te verkrijgen liftcomponenten. Die bewuste keuze komt voort uit onze mening dat wij uw partner willen zijn op basis van onze serviceverlening en niet omdat u aan ons gebonden bent door door ons aangebrachte technische oplossingen.

Omdat de reden voor het moderniseren heel divers kan zijn, hebben wij een aantal voorbeelden uiteengezet in de 3 redenen, om een installatie te moderniseren. Graag helpen wij u in het maken van een keuze hoe en wanneer u het beste één of meerdere onderdelen van uw liftinstallatie kunt laten moderniseren.

De 3 redenen voor een lift modernisering:

  • Technische lift modernisering: De techniek van de liftinstallatie is sterk verouderd waardoor de onderdelen niet of nauwelijks nog te verkrijgen zijn. Ook kan het zijn dat de componenten dusdanig versleten zijn dat zij het veilig en betrouwbaar functioneren niet lang meer kunnen garanderen. Voor alle voorkomende moderniseringsvragen hebben wij voor u oplossingen op maat met stuk voor stuk vrij op te markt te verkrijgen producten.
  • Comfort lift modernisering: De techniek van de liftcomponenten evolueert met de dag. Astralift bezoekt daarom met regelmaat internationale liftenbeurzen om de laatste ontwikkelingen voor u te kunnen aanbieden. Waar het vroeger heel normaal was om en liftdeur met de hand te openen kunt u uw lift laten voorzien van een volledig frequentiegeregelde liftdeur met veel extra veiligheden. Daarnaast zijn er nog tal van andere moderniseringsoplossingen die het bedieningsgemak en gebruikerscomfort beduidend kunnen verbeteren.
  • Esthetische lift modernisering: Kleurstellingen en toegepaste materialen kunnen de liftinstallatie een sterk verouderde indruk geven. Daarnaast zijn gebruikerssporen en schades veelal aanleiding om de installatie een geheel nieuwe look te geven. Voor het Esthetisch moderniseren van uw liftinstallatie zijn diverse mogelijkheden. Een esthetische modernisering draagt bij aan het gebruiksgenot, is een meerwaarde voor uw pand en kan vandalisme terugdringen.

Een aantal voorbeelden van moderniseringen:

  • Het vervangen van de liftbesturing
  • Het aanbrengen van een frequentieregelaar
  • Het vervangen van de complete aandrijfmachine
  • Het vervangen van de handbewogen deuren door automatische deuren
  • Het vervangen van de kooi- en etagetableaus
  • Het aanbrengen van een spreek-/luistersysteem
  • Het vervangen van het kooi interieur

Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Astralift projecten

Astralift – het gecertificeerde onderhoud/service liftenbedrijf van Nederland.

Naast nieuwbouw en modernisering, onderhouden wij duizenden liften op basis van een maatpak onderhoudscontract. Wij zijn trots op deze klanten en laten u graag een aantal voorbeelden zien.

Bekijk alle projecten

Modernisering Eisenhowerstraat Egmond aan Zee

Je zou het niet zeggen maar dit is een flat op leeftijd! Dit appartementencomplex in...

Lees meer

Westermarkt Amsterdam

In een uniek pand aan de Westermarkt 2 (Huize Labor) in Amsterdam, om de hoek van wat we...

Lees meer