Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Nieuwbouw liften

Astralift is reeds verantwoordelijk voor de plaatsing van meer dan 2000 liften. Astralift heeft al veel soorten klanten aan zich gebonden. Met een uitgebreid assortiment aan liften is er voor elke situatie wel een passende nieuwbouw lift te vinden. Wij ontwerpen, produceren, onderhouden en adviseren over nieuwbouw liften. Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie. Goederen-, auto- of personenliften, alles is mogelijk.

Om onze kwaliteit hoog te houden, en constant te verbeteren, zijn wij dagelijks op zoek naar innovaties op het gebied van lifttechniek. Wij bezoeken met regelmaat internationale liftbeurzen, op die manier zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen worden niet alleen nauwgezet gevolgd, ze worden ook dagelijks in de praktijk toegepast. Een lift van Astralift is daarom altijd voorzien van de laatste trends en technieken. Voor meer informatie over nieuwbouw liften kunt u contact opnemen met Astralift. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Op die manier bent u altijd voorzien van een gedegen en professioneel advies.


Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Astralift projecten

Astralift – het gecertificeerde onderhoud/service liftenbedrijf van Nederland.

Naast nieuwbouw en modernisering, onderhouden wij duizenden liften op basis van een maatpak onderhoudscontract. Wij zijn trots op deze klanten en laten u graag een aantal voorbeelden zien.

Bekijk alle projecten

Modernisering Eisenhowerstraat Egmond aan Zee

Je zou het niet zeggen maar dit is een flat op leeftijd! Dit appartementencomplex in...

Lees meer

Westermarkt Amsterdam

In een uniek pand aan de Westermarkt 2 (Huize Labor) in Amsterdam, om de hoek van wat we...

Lees meer