Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Liften onderhoud en service

In verband met veiligheid en bedrijfszekerheid hebben liften onderhoud nodig. Daartoe dient op regelmatige tijden een hoeveelheid zaken te worden gecontroleerd en geconditioneerd. Wij beschikken over de kennis, ervaring en de mogelijkheden om dit specialistenwerk te verrichten aan al onze liften. Wanneer u een vakkundig advies of offerte wenst, neem dan even contact met ons op.

Oplossingen


In verband met veiligheid en bedrijfszekerheid hebben liften onderhoud en service nodig. Daartoe dient op regelmatige tijden de installatie op diverse punten gecontroleerd en geconditioneerd te worden. Wij beschikken over de kennis, ervaring en de mogelijkheden om dit specialistenwerk te verrichten aan alle liften. Onze monteurs hebben een vakopleiding gehad en zijn gecertificeerd. Storingsmonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor eventuele storingen. Voor het onderhoud bieden wij drie verschillende overeenkomsten aan: Eenvoudig serviceovereenkomst, Uitgebreide service- overeenkomst en de All-in serviceovereenkomst. Elke serviceovereenkomst heeft een andere dekkingsgraad. Keuringsplichtige liften dienen om de 18 maanden gekeurd te worden door een keurende instantie. Om die keuring onafhankelijk te laten verlopen heeft Astralift geen contracten met keurende instanties. U bent vrij om te kiezen door wie u de lift laat keuren. Wel verlenen wij assistentie aan de keurende instantie die u opdracht heeft gegeven. Nadat een keuring heeft plaats gevonden zal Astralift u informeren over het plan van aanpak om de punten uit de rapportage zo efficiënt mogelijk af te handelen. Graag adviseren wij u over de verschillende service contracten en de afhandeling van eventuele keuringspunten


Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Atralift projecten

Astralift – het gecertificeerde onderhoud/service liftenbedrijf van Nederland.

Naast nieuwbouw en modernisering, onderhouden wij duizenden liften o pbasis van een maatpak onderhoudscontract. WIj zijn trots op deze klanten en laten u graag een aantal voorbelden zien.

Bekijk alle projecten

Astralift lift modernisering te Breda

Deze lift te Breda is gemoderniseerd door Astralift. De lift is in staat om 13 personen...

Lees meer

Astralift autolift te Breda

Bij de Wijngaardhof te Breda hebben wij een nieuw type lift geïnstalleerd voor de...

Lees meer