Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Keuringsrapportscan

Keuringsplichtige liften dienen om de 18 maanden gekeurd te worden door een keurende instantie. Voor de onafhankelijkheid, als liftenfirma ten opzichte van een keurende instantie, heeft Astralift geen contracten waarbij de keuze van de keurende instantie bij de liftenfirma ligt. Astralift verleent daarom keurings-assistentie aan de keurende instantie die u opdracht heeft gegeven voor de verplichte periodieke keuring. Nadat een keuring heeft plaatsgevonden krijgt zowel de onderhoudsfirma als de eigenaar van de lift een rapportage van de liftkeuring. Op dat moment ligt het initiatief voor het afhandelen van de eventuele keuringspunten volledig bij Astralift. U kunt er op vertrouwen dat wij een dergelijk Lift Keuringsrapport direct beoordelen, aan de slag gaan en u als klant informeren over de plan van aanpak.

Onze servicemonteurs worden tevens beoordeeld op de hoeveelheid en aard van de afkeuringspunten. Een keuringsrapport is immers een behoorlijke reflectie van de kwaliteit van het uitgevoerde onderhoud. Hoeveel en welke keuringspunten heeft uw liftinstallatie?

  • {{ errors.aanhef }}
  • {{ errors.naam }}
  • {{ errors.adres }}
  • {{ errors.postcode }}
  • {{ errors.plaats }}
  • {{ errors.telefoonnummer }}
  • {{ errors.email }}
  • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, txt, rtf. Uw bestand word geupload. {{ uploadError }} Bestand geupload: {{ fileName }}
Uw aanvraag word verzonden
Uw aanvraag is verzonden!

Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Astralift projecten

Astralift – het gecertificeerde onderhoud/service liftenbedrijf van Nederland.

Naast nieuwbouw en modernisering, onderhouden wij duizenden liften op basis van een maatpak onderhoudscontract. Wij zijn trots op deze klanten en laten u graag een aantal voorbeelden zien.

Bekijk alle projecten

Modernisering Eisenhowerstraat Egmond aan Zee

Je zou het niet zeggen maar dit is een flat op leeftijd! Dit appartementencomplex in...

Lees meer

Westermarkt Amsterdam

In een uniek pand aan de Westermarkt 2 (Huize Labor) in Amsterdam, om de hoek van wat we...

Lees meer