Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

Liften Serviceovereenkomsten

Astralift kiest bewust voor een heldere en transparante uiteenzetting van haar Liften Serviceovereenkomsten. Om deze transparantie inzichtelijk te maken gebruik wij de algemene servicevoorwaarden van de Nederlandse vereniging voor lift en roltraptechniek (VLR). Hieronder is op een eenvoudige wijze te zien wat u per serviceovereenkomst (dekkingsgraad) kunt verwachten. Wilt u dit overzicht van ons ontvangen (Folder of PFD bestand), laat het ons dan even weten. Belt u ons gerust voor een persoonlijke toelichting op onze serviceovereenkomsten.

Service overeenkomsten Astralift

Eenvoudig
Uitgebreid
All in
Prestatie
overeenkomst
Beheer
overeenkomst


Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Atralift projecten

Astralift – het gecertificeerde onderhoud/service liftenbedrijf van Nederland.

Naast nieuwbouw en modernisering, onderhouden wij duizenden liften o pbasis van een maatpak onderhoudscontract. WIj zijn trots op deze klanten en laten u graag een aantal voorbelden zien.

Bekijk alle projecten

Astralift lift modernisering te Breda

Deze lift te Breda is gemoderniseerd door Astralift. De lift is in staat om 13 personen...

Lees meer

Astralift autolift te Breda

Bij de Wijngaardhof te Breda hebben wij een nieuw type lift geïnstalleerd voor de...

Lees meer