Bel ons Offerte Mail ons

“We waarderen de snelle reactietijd van Astralift”
Jaco van der Bent

Beoordeling:     ( 4 / 5 )

 

Jaco van der Bent werkt als bouwkundig adviseur voor het vastgoedbedijf van de Gemeente Zoetermeer. In die functie begeleidde hij het aanbestedingstraject, waarin Astralift een paar jaar geleden werd gekozen voor de inspectie, onderhoud en certificering van circa 25 liften. Hij vertelt waarom Astralift deze aanbesteding won, en waarom de Gemeente Zoetermeer nog steeds tevreden is over de samenwerking:

 

Beste prijs

“In het traject hadden we 5 leveranciers uitgenodigd om mee te doen aan de aanbesteding. Een aantal van de merkliften (de ‘grote jongens’), en ter vergelijking ook een kleinere partij als Astralift. Ze hadden de beste prijs, en we hadden er ook een goed gevoel bij dat Astralift alle typen liften kon onderhouden. En minstens zo belangrijk dat ze daar ook open voor stonden.

 

Snelle reactietijd

“Een andere grote plus was dat hun bedrijf dichtbij was gevestigd. Daardoor kunnen ze bij storingen snel ter plekke zijn. Als gemeente Zoetermeer hebben we 280 panden in beheer, en voor mij is het belangrijk dat er zo weinig mogelijk klagende gebruikers zijn. De service is daarom erg belangrijk. We hebben behoefte aan een snelle reactietijd en dat het probleem wordt opgelost. Werkvoorbereider Jos Westerman vult hierover aan: “De snelheid waarmee Astralift op problemen reageert is goed, daardoor hebben we zo weinig mogelijk last van storingen.”

 

Kennis en kunde

“Gedurende onze samenwerking hebben we ook een prettig contact opgebouwd met Ewoud Heidenreich. Hij was een goede gesprekspartner in het aanbestedingstraject, en is dat nog steeds gedurende het contract. De kennis en kunde is er, en hij is meedenkend en meebewegend. We spreken elkaar misschien maar 1 of 2 keer in het jaar. Maar dat is voor mij een goed teken. In mijn functie haak ik bijna alleen maar aan als er problemen zijn, of als er dingen contractueel niet goed zijn vastgelegd.”

 

Ontzorgen

“Ik zou Astralift aanbevelen aan andere partijen. De kern van onze uitvraag was een goede kwaliteit, dat de partij conform afspraak handelt en dat we ontzorgd wilden worden. En dat hebben ze waargemaakt.”

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved