Bel ons Offerte Mail ons

Met de personenliften van Astralift is uw investering volledig verantwoord. Een lift wordt gekocht voor vele jaren en moet daarom in die periode veilig en betrouwbaar blijven werken en een verrijking zijn voor uw pand. Uw keuze voor Astralift geeft u de gewenste garantie. Met onze personenliften heeft u geen standaard oplossing voor uw verticale vervoerswens, maar een lift met een zeer persoonlijk karakter, omdat u de lift min of meer zelf ontwerpt.

Betrouwbaar

Innovatief

5 jaar garantie

Toepassing

Onze personenliften worden op maat geproduceerd en zijn daarom in zeer diverse afmetingen leverbaar, beginnend met een unieke 180 kg/ 2 persoonslift oplopend tot een hefvermogen van 20.000 kg.

 

Als u geen dragende constructie of geen bouwkundige schacht heeft, dan kunnen onze personenliften toch worden toegepast. De personenlift wordt dan geleverd in een door Astralift uniek ontworpen zelfdragend stalen schachtframe. In navolging van de standaard platformliften die vaak met een schacht inclusief schachtbeplating worden geleverd, zijn onze liften de enige volwaardige personenlift in Nederland die standaard met schachtframe en schachtafwerking kan worden geleverd. De gehele installatie inclusief schacht wordt in delen aangeleverd en op de plaats van montage opgebouwd.  De schacht hoeft niet apart te worden ingehezen. Naast ons standaard schachtframe is het ook mogelijk de schacht geheel naar uw wensen door ons designcenter te laten ontwerpen. Onze personenliften zijn uitermate geschikt om toe te worden gepast in reeds bestaande panden en blijven de bouwkundige kosten ook nog eens geminimaliseerd.

Afwerking

Om onze personenliften naadloos aan te laten sluiten bij de rest van het pand zijn er tal van afwerkingsmogelijkheden leverbaar. Zo kan er gekozen worden tussen automatische schuifdeuren en draaideuren, diverse zeer aantrekkelijk designs voor de cabine en zijn er diverse materialen te kiezen om de schacht mee af te dichten. U kunt dus de lift volledig naar uw eigen wensen samenstellen. Wilt u bijvoorbeeld een glazen cabine in een glazen schacht? Geen probleem!

Gebruiksgemak

Naast veelzijdig zijn de personenliften ook nog eens erg prettig in gebruik. Omdat er veel aandacht is besteed aan het ontwikkelen van de techniek is het mogelijk gemaakt om zowel het stroomverbruik als het geluidsniveau zeer minimaal te houden. Dit bespaart u naast kosten ook nog eens een hoop ergernis.

Veiligheid

Het standaardmodel voldoet al aan de gestelde Europese normen. Zo voldoet de Charlot aan de Liftenrichtlijn 95/16/EC en aan de norm EN 81-1 voor de elektrische uitvoering en de EN 81-2 voor de hydraulische uitvoering. Daarnaast is de Charlot ook gecertificeerd volgens de EN81-21 wat mogelijk maakt dat de lift in bestaande gebouwen met gereduceerde put en uitloop kan worden geplaatst.

Tot slot

Om het overzichtelijk te houden zetten we de belangrijkste voordelen van de personenliften nogmaals voor u op een rij:

  • Optioneel leverbaar met compleet zelfdragend schachtframe in afwerking naar keuze
  • Zeer veel leverbare uitvoeringen om volledig aan uw wensen te voldoen
  • Laag stroomverbruik
  • Laag geluidsniveau
  • 3 zijden toegankelijke cabine
  • Optioneel leverbaar met lage uitloop op bovenste verdieping, inclusief type certificering.

G
Going up met

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved