Bel ons Offerte Mail ons

Voor personenvervoer kunnen wij verschillende personen- en platformliften bieden. Het unieke aan deze liften is dat de liften zonder put én zonder uitloop zijn. Daarnaast ben je niet verplicht een vergunning te hebben voor het gebruik en/of het bezit van deze lift. Deze blijven niet beperkt tot een lift voor in een woonhuis, maar ook voor in bijvoorbeeld openbare gebouwen kunnen wij passende oplossingen bieden. Deze platformliften zijn in vele verschillende maten en uitvoeringen leverbaar.

Zonder put

Zonder uitloop

Zonder vergunning

De perfecte oplossingen

Astralift heeft gekozen voor een platformlift bestaande uit liftcomponenten zoals die worden toegepast bij normale personenliften. Een volwaardige platformlift met de kwaliteit en eigenschappen van een personenlift, met normale liftbesturing en automatische liftdeuren. De lift wordt volledig in stijl gemaakt, hierbij kan het interieur desgewenst worden voorzien van onder meer glas, leer, rvs, hout, kunststof of behang.

Onze personenlift als platformlift

Onze personenlift heeft als uniek voordeel dat deze, met een beperkte put en uitloophoogte, vrij te plaatsen is zonder ontheffingen of vergunning. Ook kunnen wij u met trost vertellen dat de personenliften een groen energie label hebben en dus zeer zuinig met energie omgaan. Daarbij kunnen we garanderen dat de personenliften de helft minder stroom verbruiken dan liften met een schroefspindel aandrijving. Wij gebruiken biologische oliën dat geen schade aan het milieu veroorzaakt.

 

Vrij te plaatsen

Doordat er een minimale liftput benodigd is en geen extra uitloophoogte kunnen onze platformliften in elke gebouw geplaatst worden, zonder veel bouwkundige kosten welke vaak nodig zijn voor liftvoorzieningen. En doordat deze liften onder de machinerichtlijn is gecertificeerd zijn er geen aanvullende restricties, die personenliften wel worden opgelegd, zoals de verplichte lift keuring, verplichte bouwkundige regels omtrent put en uitloop en eventuele goedkeuring van de arbeidsinspectie.

G
Going up metPlatformlift in Vapiano Amsterdam

Een prachtig ontworpen lift van Astralift siert het moderne interieur van Vapiano.


Bekijk de video
Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved