Bel ons Offerte Mail ons

Bent u op zoek naar een innovatieve en gebruiksvriendelijke scheepslift voor de passagiersvaart? Astralift heeft originele en efficiënte liftoplossingen voor schepen. De liften worden turn-key opgeleverd inclusief bouw van de schacht en glasconstructies en ze onderscheiden zich door de ruimtebesparing, de functionaliteit, het bedieningsgemak en de prachtige uitstraling. De scheepsliften van Astralift zijn bovendien veel minder storingsgevoelig. Astralift ontwerpt, levert en installeert scheepsliften op maat en garandeert als grootste merkonafhankelijke liftenfirma van Nederland de laagste total cost of ownership over de gehele levenscyclus van de liften in de branche.

Lage uitloop

Op maat gemaakt

Innovatief

Functionele, ruimtebesparende, gebruiksvriendelijke en designvolle scheepsliften

 

Passagiers op binnenvaartcruiseschepen willen zich vermaken en even ontkomen aan de stress van alledag. De liften op deze schepen zijn dag en nacht in gebruik en ze moeten ook op woelige wateren optimaal functioneren. Ze dienen daardoor van hoge kwaliteit, praktisch, veilig en designvol te zijn. Astralift voorziet in deze behoefte met vernieuwende liftoplossingen, waarbij liften op verschillende schepen worden geplaatst met minimale uitloop en optimaal gebruik van de ruimte. Ze zijn plezierig in gebruik en zien er stijlvol uit.

 

Astralift heeft een revolutionaire oplossing bedacht voor de onwenselijke hoge ruimte van de meeste (standaard)liften als uitloop voor de bovenkant van de liftschacht. Ofwel ꞌde onnodige grote hoed op het dekꞌ, zoals wij het zelf noemen. Onze specialisten van de afdeling Design & Ontwikkeling hebben een speciale scheepslift in 3D ontworpen met een zeer lage uitloop, waardoor er geen verhoging van het bovenste dek meer nodig is. Dit levert een flinke kostenbesparing op. Bovendien zijn de nieuwe liften voor de passagiersschepen uitgerust met automatische schuifdeuren (in plaats van draaideuren) en een normale besturing, waarbij u met één druk op de knop de gewenste verdieping aanroept.

Geen standaard scheepsliften, maar klant- en servicegericht maatwerk

 

Astralift maakt geen standaard scheepsliften, maar liften die volledig aansluiten op de wensen van de klant en de omgevingssituatie. De bouwtekening van de scheepswerf fungeert als richtsnoer. Wij verzorgen tevens de onderhoudsservice op de riviercruiseschepen en de certificeringen, onder meer bij diverse schepen van Avalon Waterways. Astralift is niet gelieerd aan een specifieke merkfabrikant en werkt met vrij op de markt verkrijgbare componenten en onderdelen. Hierdoor vallen de kosten over de hele levensduur van de liften een stuk lager uit dan bij concurrerende liftbedrijven. Niet voor niets luidt ons motto: Going up! Together.

 

Klik hiernaast op het krantenbericht om het bericht te lezen.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een scheepslift voor de passagiersvaart? De deskundigen van Astralift zijn u graag behulpzaam. Bel ons op (079 – 33 00 690) of vul het contactformulier op onze website in voor meer informatie.

  Binnenvaartkrant – Cruisespecial

O
Onze klantenEvenementenschip Pure-Liner platformlift

Evenementenschip Pure-Liner uitgerust met JoiceWilt u een sfeervol evenement organiseren in stijl?


Bekijk het project
Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved