Bel ons Offerte Mail ons

Voor personenvervoer bieden wij u vele mogelijkheden voor uiteenlopende situaties. Naast onze standaard range personenliften hebben wij ook vele oplossingen voor meer unieke en uitdagende situaties. Wanneer u weinig ruimte heeft of juist een heel uniek idee denken wij graag met u mee. Ons designcenter en technische ontwerpers maken graag een volledig voorstel waarbij u niet voor bouwkundige verassingen komt te staan.

Betrouwbaar

Gekwalificeerd

Innovatief

Gecertificeerd

Perfecte oplossingen

Astralift heeft een tweetal type personenliften; De Charlot en de Charlot Cargo. De Charlot is een traditionele personenlift die vervoer van personen tussen de verschillende etages verzorgt. Daarnaast is er de Charlot Cargo, een lift die is ontwikkeld naar aanleiding van de terugkerende vraag naar liften voor vervoer van zware lasten. Beide liften zijn traditionele liften en uitvoerbaar als tractie of hydraulische lift. De liften kennen verschillende specificaties, waarbij hefhoogtes van 45 meter voor de Charlot geen probleem zijn en het hefvermogen van de Charlot Cargo op kan lopen tot 20.000 kg. Beide liften kunnen worden voorzien van de laatste technische en optische noviteiten. Dit stelt ons in staat om de lift volledig naar uw wensen samen te stellen en te produceren.

 

Beide liften zijn in bijna elke gewenste maatvoeringen leverbaar, tot zelfs uitzonderlijke afmetingen. Ondanks de complexiteit van de liften houden wij ons vast aan een scherpe levertijd. Een levertijd van 8 weken voor de Charlot is niet uitzonderlijk. Door onze grote flexibiliteit in maatvoering kunnen wij nieuwe liften zeer goed inpassen in bestaande gebouwen. Wij kunnen ook een zeer aantrekkelijke lagesnelheids personenlift leveren met een 100 mm put van het type Valentina.

G
Going up metEvenementenschip Pure-Liner platformlift

Evenemntschip Pure-Liner uitgerust met Joice. Wil u een sfeervol evenement organiseren in stijl? Pure-Liner biedt toegang tot de wereld van venieuwing...


Bekijk het project
Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved