Bel ons Offerte Mail ons

Betrouwbaar

Innovatief

Gecertificeerd

“Om nog minder afhankelijk te worden van de grote multinational liftleveranciers, heeft Astralift Dunavi geholpen met een compleet bestek voor de ‘corporatielift’. Middels dit bestek kon Dunavi zelf bepalen welke lift ze willen hebben in plaats dat een aannemer een standaardlift inkoopt op basis van minimale (lift-)bestekgegevens. Alle corporaties hadden namelijk last van de afhankelijkheid van de onderdelen. Daarom is de corporatielift een lift met vrij op de markt verkrijgbare componenten. Bij renovaties bouwen we onze huidige liften zoveel mogelijk om naar een corporatielift. Dunavi heeft dit inmiddels als onderdeel van hun beleid geborgd in de organisatie. Onlangs heeft Astralift vier van deze liften gebouwd in Katwijk en daar is Dunavi erg tevreden mee. Wat je zelf bouwt, kun je goed onderhouden. Je weet van de hoed en de rand.”

Toegankelijkheid, duurzaamheid en veiligheid galerijflats aan de Prins Bernhardlaan wordt verbeterd

Deze 4 liften zijn door Astralift ontwikkeld en gerealiseerd van schacht tot oplevering. De schachten hebben we in onze fabriek ontwikkeld en vervolgens geplaatst op locatie inclusief machinekamer en liftcabine. Door de juiste planning en het halen van de deadlines hebben we getracht de bewoners zo min mogelijk tot last te zijn. We zijn hierin met vlag en wimpel geslaagd.

 

In de vier galerijflats aan de Prins Bernhardlaan werd vanaf begin november 2018 hard gewerkt aan onder andere de nieuwe liften. De flats zijn onder andere toegankelijker gemaakt voor senioren en bijvoorbeeld mensen met kinderwagens.

 

Door de liftloze appartementencomplexen uit te breiden met onze betrouwbare liften hebben geholpen bij het verhogen van het woongenot van de bewoners.

G
Going up met

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved