Bel ons Offerte Mail ons

Betrouwbaar

Innovatief

Gecertificeerd

Astralift plaatst 4 Conver goederenheffers bij industriële bakkerij Bacu in Uden.

 

Wanneer je binnenstapt in het ernorme bedijfspand van Bacu, komen de geuren van de banket-, brood- en delicatessen-afdeling je tegemoet. Lopende banden met brood, appeltaart en krentenbollen komen voorbij.

Bacu is een industriële bakkerij in Uden. In de bakkerij worden dagelijks gemiddeld 1.850 broden per uur gebakken voor klanten zoals Super de Boer, Jumbo en C1000. Daarnaast levert Bacu ook alle banket voor deze winkels. Vroeger bakte Bacu alleen voor de warme bakkers in de regio, maar tegenwoordig is Bacu aangesloten bij de Bake Five, een grote collectieve organisatie van 17 industriële bakkerijen in Nederland.

 

Voor deze verandering zijn goede voorzieningen nodig. Daarbij zijn de Conver liften een grote stap voorwaarts. De Conver goederenheffer is speciaal voor het vervoeren van goederen naar de verschillende afdelingen (etages) van het pand. De goederen kunnen zowel als stukgoed als op pallets worden vervoerd. Draagvermogen tot 2000kg is mogelijk. Er is ook een type aanwezig waarbij één persoon de goederen kan begeleiden in de cabine. Hierbij wordt in de cabine een bedieningstableau aangebracht. Ook is dit type uitgerust met een plafond met verlichting.

G
Going up met

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved