Bel ons Offerte Mail ons

Betrouwbaar

Innovatief

Gecertificeerd

In dit appartementencomplex woon je direct aan het levendige Oostplein, met de gezellige kroegjes van de Oostzeedijk én hotspots zoals de Markthal op loopafstand.

Rondom Oostplein is er genoeg te doen. Denk bijvoorbeeld aan de studentikoze Oostzeedijk of de Alohabar in het oude Tropicana. Tegelijk woon je aan het randje van de Rotterdamse wijk in opkomst: Crooswijk. Je woont hier op vijf minuten fietsen van het stadscentrum. Ga je liever met de metro? De halte is voor de deur en je bent slecht twee metrostops verwijderd van Station Beurs.

 

Er is genoeg in de buurt te doen, maar zonder een goedwerkende en veilige lift kom je je huis niet uit. In noodgevallen kun je de trap nemen, maar daar zit natuurlijk niemand op te wachten. De reis naar je bestemming moet minstens net zo mooi zijn. Zo denkt Stadswonen Rotterdam er ook over. Daarom hebben ze Astralift gevraagd om de lift aan te pakken. Astralift is ondertussen specialist geworden in het moderniseren van personenliften in stadsappartementencomplexen voor woningbouwverenigingen.

 

Bent u op zoek naar een voordelige oplossing voor het aanpassen van uw lift en liftinstallatie, die zowel duurzaam als veilig is? Maak een afspraak met ons. We helpen u graag.

G
Going up met

Copyright © 2021 Astralift. All rights reserved