Bel Contact Mail
Project

Charlot personenlift en Giant in Emmen

Het nieuwe kantoorpand van Menicon Co Ltd Japan is de eerste en grootste fabrikant van contactlenzen, opgericht door de heer Kyoichi Tanaka in 1951, en nu is vertegenwoordigd in meer dan 30 landen. Astralift heeft het pand voorzien van twee moderne liften. Een personenlift in de centrale hal en een grote goederenlift ten behoeve van het transport van en naar het magazijn.

 

De Charlot in de hal is de personenlift van Astralift die volledig te stijlen is. De uitvoering bij Menicon heeft een zeer persoonlijk karakter. De hoge glazen schacht van de personenlift is indrukwekkend en geeft de hal een prachtige sfeer en sluit naadloos aan op de inrichting en architectuur van dit nieuwe pand. De meeste scheidingswanden in het gebouw zijn namelijk van glas, om de open cultuur van bedrijf nog beter weer te geven. De Giant in het magazijn is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van grote formaat goederen. Deze Giant wordt door Astralift op maat geproduceerd en is daarom in vele afmetingen leverbaar, tot wel 3000kg. In dit pand is er gekozen voor een extra grote uitvoering. Een echte reus in het assortiment van Astralift, waar we met recht trots op zijn. Het gehele project is onder BIM (Bouwwerk Informatie Model) gebouwd. Door gebruik te maken van 3D tekeningen weten we vooraf dat de constructie precies past op de plek waar hij komt te staan.

Client

Charlot personenlift en Giant in Emmen

Datum

15 februari 2019

Service

Modernisering lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Maxum autolift Zuna

Met een nieuwe of klassieke Mercedes-Benz een verdieping hoger in style. Daar hebben we als Astralift voor gezorgd door tijdens de grote verbouwing van deze Mercedes-Benz dealer een Maxum autolift te plaatsen. Deze autolift zorgt ervoor dat nieuwe en klassieke auto’s zonder moeite naar de bovengelegen showroom gebracht kunnen worden.

Bekijk het project