Bel Contact Mail
Project

Concept Store van WE design lift

Astralift plaatst design lift in New Concept Store van WE. Utrecht, november 2010 – onlangs opende WE Fashion een New Concept Store aan de Leidsestraat 32-36 in Amsterdam.

 

Dit voorjaar introduceerde WE Fashion haar New Store Concept in Nijmegen. Dit concept is ontwikkeld door het gerenommeerde Japanse designbureau Wonderwall. MOOOI zorgt met een selectie van designmeubels en –accessoires voor de finishing touch. Astralift plaatste in deze winkel een prachtige design lift, helemaal in stijl van de hippe Concept Store. Bij deze design lift gaat het om de platformlift Valentina. Door het combineren van mode & lifestyle creëert WE Fashion een ‘third place.’”, vertelt Wouter Kolk, CEO WE Fashion. “De New Concept Stores bieden rust en inspiratie en uitnodigen uit om er tijd door te brengen. We hebben op dit moment 9 winkels ingericht volgens dit concept. De WE Store aan de Leidsestraat is de 10de New Concept Store in Europa.”

Client

Concept Store van WE design lift

Datum

12 januari 2019

Service

Nieuwbouw lift

Deel deze case op

MAATWERK OPLOSSINGEN

Hier worden we bij Astralift blij van: maatwerk oplossingen die net even verder gaan dan de standaard oplossingen. We zijn weer trots op deze eigen ontwikkelde schacht met lift.

Werkwijze

Hoe pakken wij de klus aan

Wij zorgen er altijd voor dat de klant precies krijgt wat hij zoekt. We zorgen voor scherpe inkoop en vertrouwen om de klant het beste resultaat te kunnen leveren.

Samen met de klant kijken we naar de wensen en grenzen. We maken een plan om hieruit te bepalen hoe we met het project aan de slag gaan.

Het plan om het project te realiseren zal worden uitgevoerd.

Jouw nieuwe lift is klaar om getest te worden en is gereed voor gebruik. Veel plezier van jouw nieuwe lift!

ONZE EIGEN DESIGN AFDELING

Onze innovatieve designafdeling staat voor u klaar als u ook op zoek bent naar een maatwerk design oplossing op het gebied van nieuwbouwliften.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of interesse in één van onze producten? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Even contact met ons opnemen is de eerste stap op weg naar de ideale oplossing. Dit kunt u doen per telefoon, of via ons contactformulier en leg uw vraag aan ons voor.

Project

Moskee in Hoofddorp personenlift

Een uitzonderlijk en modern ontwerp voor moskee in Hoofddorp. Na lang overleg is het project van het voormalige gymnastiekgebouw in Graan voor Visch 16001 te hoofddorp gestart. Nieuwbouw van een moskee met een aparte vrouwenruimte, imamverblijf en leslokalen. Het streven om een in de omgeving een passende moskee te bouwen werd gerealiseerd door een uitzonderlijk en modern ontwerp.

Bekijk het project