Menu

Uw merkonafhankelijke partner in liften.

De ‘Charlot’ personenliften verdienen design-award!

Achter de voordeur van een grachtenpand in hartje A’dam kan je van alles treffen. Maar dit overtrof mijn verwachtingen. Een marmeren vloer, beeldschone kunst in gouden lijsten aan de muur en prachtige verlichting sierden het originele ornamenten plafond. In het midden van deze bijzondere omgeving stond zij; Charlot.

Onder de naam Charlot levert Astralift een geheel nieuwe serie personenliften, die verkrijgbaar zijn een eigen design en geschikt zijn voor het vervoeren van maximaal 6 personen. Naast de vele mogelijkheden in het design is de Charlot ook nog eens erg prettig in gebruik, is het geluidsniveau minimaal en het stroomverbruik laag. De personenliften zijn uitermate geschikt om geplaatst te worden in bestaande panden, waardoor de bouwkundige kosten minimaal zijn. De Charlot wordt namelijk geleverd met een zelfdragend aluminium schachtframe. Bent u op zoek naar een lift die perfect aansluit bij uw interieur? De Charlot is verkrijgbaar in tal van afwerkingmogelijkheden. Bekijk voor meer informatie onze brochure op de website of neem contact op met één van onze verkopers. Zij staan u graag te woord.Neem contact met mij op

U bent geïnteresseerd maar heeft nog geen goed beeld van hoe een samenwerking ingevuld kan worden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw organisatie past. Vul hieronder uw gegevens in.

- {{ errors.naam }}
- {{ errors.email }}
- {{ errors.telefoonnummer }}
Uw aanvraag word verzonden..
Uw aanvraag is verzonden!

Gerelateerde projecten

7 flats in Schiedam

Het was een omvangrijke klus die ruim twee jaar duurde. In mei 2015 startte Woonplus met...

Lees meer

Fitness centrum Zaltbommel personenlift

Wanneer je binnenkomt kan je er niet omheen. Een moderne glazen schacht siert het...

Lees meer

Schaarheftafel Roxx geplaatst in Hotel Blijdorp

In Rotterdam, pal naast Diergaarde Blijdorp, is Heddes Bouw uit Woerden bezig met de...

Lees meer